Naturfarm


Naturfarm erbjuder naturlig och kroppsvård. De läckra och kvalitetsfyllda produkterna är indelade i fyra fantastiska serier, som alla är anpassade för de olika behov huden kan ha.

Om Naturfarm | Huvudingredienser | Naturfarms produktlinjer | Kundfavoriter

40 Produkt(er)

Om Naturfarm

Naturfarm är ett danskägt familjeföretag med mer än 40 års erfarenhet inom utveckling och produktion av naturlig kosmetika. Varje kräm, serum, rengöring och olja från Naturfarm produceras i Danmark efter stränga regler tillsammans med varumärkets egna höga krav på verkan och kvalitet, vilka företaget kan stå för till 100%. För varje produkt har därför Naturfarm dokumenterat effekten.

Carsten Børge Nielsen, grundare av Naturfarm, har forskat och utvecklat ekologiska hud- och hårvårdsprodukter sedan 1960 och är också en av de första, danska tillverkarna som enbart använder naturliga ingredienser i sina vårdande produkter. Carstens principer för att skapa effektiv vård baserad på naturens ekologiska underverk är fortsatt varumärkets huvudinriktning.

Från naturen till dig

När produktionen av en Naturfarm handkräm, deodorant eller schampo påbörjas är utgångspunkten alltid känslig hud så att produkten säkert kan användas till alla hudtyper. Baserat på hudens specifika behov väljs de mildaste, naturliga ingredienser som har störst effekt i varje serie.

Hemligheten med Naturfarms vårdande produkter finns i ingredienslistan, där en mängd ekologiska ingredienser väntar på att låta sina effektiva egenskaper bli din handräckning och ständigt uppföljande vård när problem med antingen muskler, leder, hud, hår eller ögonområde uppstår.

Fantastiska råvaror

Genom många års utveckling av hud- och hårvårdsprodukter har ett antal, naturliga råvaror och deras betydande resultat blivit kärnan i Naturfarms produktportfölj.

Några av huvudingredienserna är:

Aloe vera, som används i sin ekologiska form som bas (istället för vatten) i praktiskt taget alla produkter från Naturfarm. Det beror på att aloe vera innehåller otaliga egenskaper och fördelar. Gelen har bland annat en lugnande, mjukgörande samt läkande effekt. Aloe vera kan både återfukta och tillföra viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler, antioxidanter och proteiner till hud och hår.

Cupuaçu är ett naturligt under som hjälper till att bromsa hudens fuktförlust samtidigt som den mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens flexibilitet. Cupuaçu är bra för att binda fukt - och därför bra för hudens fuktbalans och elasticitet. Växten och dess frukt har båda anti-age egenskaper och verkar antiinflammatoriskt och dämpande på blossande, röd och känslig hud.

Kaviar, som är känd för sitt höga innehåll av omega-3-fettsyror och starkt, mättade lipider - vilka i sin tur är fantastiska fuktgivare för huden. Ett högt innehåll av vitaminer och mineraler som mjukgör huden, skyddar mot UV-strålar och fria radikaler. Kaviar bidrar också till bildandet av kollagen och elastin, som är naturliga ämnen som verkar utslätande och uppstramande.

Veteprotein, hydrolyserat veteprotein är ett naturligt protein som finns i vetekorn. Det absorberas enkelt och snabbt i huden, verkar fuktgivande och mjukgörande. Naturfarm använder vetekorn i sin anti-age hudvård, eftersom det är effektivt för att strama upp huden och reducera de fina linjer och rynkor som kan uppstå med åren.

Naturfarms fyra produktlinjer

Naturfarm har fyra produktlinjer, som var och en uppfyller hudens olika behov.

Här kan du läsa mer om de olika serierna:

1) Naturafarm Caviar
2) Naturfarm Green Door
3) Naturfarm Amber
4) Naturfarm Specials

Köp Naturfarm billigt och tryggt hos Med24.se

På Med24.se har vi underbar hud- och hårvård från Naturfarms fyra, fantastiska serier. Du kan alldeles säkert hitta din favoritprodukt till ett konkurrenskraftigt pris.

Några av våra kunders mest, populära favoriter är:

Naturfarm Caviar Anti-Age Eye Serum. Ett serum som reducerar påsar, mörka ringar och rynkor runt ögon och läppar, där huden är särskilt fin, ömtålig och tunn. Caviar Eye Serum har ett högt innehåll av viktiga vitaminer som A, D och B och innehåller också aktiva örter och ekologiska vetekärnor.

Naturfarm Green Gel. Gelen är en uppfräschare som kan lindra och bidra med ny energi till trötta, rastlösa, svullna, stumma och överbelastade ben. Green Gel innehåller naturliga ingredienser och ämnen som bidrar till bättre cirkulation, minskar irritation, inflammation och svullnad. Dessutom mjukgörs hudytan.

Natural Farm Olinol No. 301 mot mjäll. Olinol No. 301 är ett schampo som används mot mjäll, hårbottenproblem och hårförlust orsakat av torrhet och inflammation. Naturliga fruktenzymer och växtbaserade ämnen i detta Naturfarm-schampo hjälper till att minska hög talgproduktion och bildandet av torr och mjällig hud. Det skyddar, läker och hjälper till att behålla fukt i huden.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.