Naturfarm Olinol No. 302 mot håravfall - 50 ml

1
Se alla produkter från Naturfarm & Naturfarm Specials
Varunummer: 1884

Specials No. 301 Olinol är ett serum mot håravfall

Specials No. 302 Olinol Hairserum är en mycket effektiv produkt från Naturfarm, som är utvecklad för att främja hårväxt och hämma håravfall. Håravfall och hårbottenproblem förekommer hos både män och kvinnor och i olika åldrar. Därför har Naturfarm utvecklat detta serum för dig som vill ha starkare, sundare och mera hår.

Serumet innehåller flera naturligt, aktiva ingredienser som hawaiisk ingefära som förbättrar blodcirkulationen i hårbotten, rödklöver och scutellarioideae som direkt motverkar håravfall och främjar hårväxt. Serumet innehåller också brännässla som har en antioxidant och antiinflammatorisk effekt på hårbotten, vilket hjälper till att minska mjäll.

Serumet är perfekt för dig som lider av oönskat håravfall eller för dig som vill ha starkt och friskt hår på ett sunt och naturligt sätt.

Om varumärket:
Naturfarms produkter är dansktillverkade och innehåller endast ekologiska och naturliga ingredienser. Förpackningarna är fina och naturliga.

Egenskaper:

  • Förhindrar håravfall och främjar hårväxt
  • Motverkar mjäll och irriterad hårbotten
  • Stärker håret genom att bidra till kraftig och volymrikt hår
  • Innehåller naturliga ingredienser
  • Parfymfri 100% vegan

Användning:

Serumet används efter behov. Produkten masseras in i hårbotten under dagen och ska inte sköljas ur. Det kan med fördel få verka under natten.

Det rekommenderas att använda specialerbjudanden Specials No. 301 Olinol Shampoo från Naturfarm för att minska problem med mjäll och hårbotten.

Innehåll: 50 ml

Ingredienser:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Trifolium Pratense Extract, Acetyl Tetra Peptide, Scutellaria Baicalensis, Hedychium Coronarium, Urtica Dioica, Faex, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Inositol, Foeniculum Vulgare, Humulus Lupulus, Matricaria Chamomilla, Melissa Officinalis, Viscum Album, Achillea Millefolium

Ursprungsland: Danmark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.