Corega Tabs 3 minuter - 66 st

Corega Tabs 3 minuter - 66 st
Se alla produkter från Corega
Varunummer: 3789

Effektiv rengöring av din tandprotes på 3 minuter med Corega Tabs

Det är enormt viktigt att ha en bra munhygien, när du använder tandproteser. Corega Tabs 3 minutes är en rengöringstablett, som effektivt tar bort matpartiklar, missfärgning och plack från protesen, så den hålls ren varje dag. 

Coregas Tabs ger en nogrann rengöring samt desinficering av dina tandproteser och innehåller skonsamma ingredienser, som inte sliter på själva protesen. Enzymer tar bort eventuellt plack, så du undviker dålig andedräkt - fördelaktigt både för dig själv, och för andra! 

Tabletterna är superlätta att använda och är beräknade för daglig användning. Du kan också köpa en variant med endast 36 tabs här!

Användning

Borsta protesen försiktigt med en borste. Lös sedan upp en tabs i ett glas med varmt vatten. Lägg sedan i protesen, och låt den ligga i 3 minuter. Ta upp protesen efter 3 minuter och kom ihåg att skölja av med rikligt med vatten innan du sätter in protesen i munnen. 

OBS: 
- Undvik direkt kontakt av tabs med mun/ögon. Vid kontakt med ögon, ska ögat sköljas noga.  
- Förvaras utom räckhåll för barn. 

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate, Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Taed, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015, CI 19140

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.