TePe Select Extra Soft - 6 st

1
1
1
Se alla produkter från TePe
Varunummer: 29616

TePe Extra Soft - Borsten för extra skonsam tandborstning

Select tandborste är Sveriges bästsäljande tandborste. Denna Extra-Soft-version har det klassiska utseendet och ett greppvänligt handtag som gör detn% användarvänlig. Borsthuvudet är avsmalnande så att du enkelt och effektivt kan rengöra varje hörn i munnen. Borsten är rundade så att borstningen blir extra skonsam mot tänderna. För att göra det ännu enklare att komma åt svåra ytor i munnen kan borsten böjas efter att den har värmts upp i vatten. Detta är den perfekta produkten för dig som lätt och enkelt vill ha en effektiv tandrengöring dagligen.

Select-tandborstar finns i en mängd olika varianter, och denna extra mjuka version är idealisk för de med mycket känsliga tänder och tandkött, eller om du bara vill ha den extra komfort som borstens mjuka hår ger.

Om TePe:

TePe vet att god munhygien är starkt relaterad till din allmänna, goda hälsa. Därför utvecklar företaget innovativa och moderna lösningar för att upprätthålla ett sunt leende och en god miljö i munnen. Alla TePe-produkter är mycket funktionella och av högsta kvalitet, så att alla kan få god munhälsa. Deras produkter utvecklas av specialister och används i 60 olika länder runt om i världen.

Innehåll: 6 st i assorterade färger

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.