TePe Mellanrumsborste x-mjuk 0,5 mm - 8 st

TePe Extra Soft - 0,5 mm mellanrumsborste för dig med känsligt tandkött
TePe Extra Soft - 0,5 mm mellanrumsborste för dig med känsligt tandkött
TePe Mellanrumsborste x-mjuk 0,5 mm - 8 st
TePe Mellanrumsborste Extra Soft är särskilt lämplig för dig med känsligt tandkött och finns i 6 olika storlekar - 8 st Med24.se
Se alla produkter från TePe
Varunummer: 29640

TePe Extra Soft - 0,5 mm mellanrumsborste för dig med känsligt tandkött

Denna TePe-borste med extra mjuka borst är specifikt designad för att effektivt rengöra området mellan tänderna, där din vanliga tandborste inte når, på det mest skonsamma sättet. Borsten är utvecklad i samarbete med tandexperter för bästa funktion och för att bäst rengöra tänderna och hålla tandköttet friskt och rent. Borstarna är gjorda av plastbelagd metalltråd vilket gör dem extra skonsamma. De små borstarna är av högsta kvalitet och är mycket praktiska att använda eftersom borstdelen kan böjas och vridas. Regelbunden rengöring med denna borste förhindrar tandköttsinflammation, karies och dålig andedräkt.

TePe Mellanrumsborste Extra Soft är särskilt lämplig för dig med känsligt tandkött och finns i 6 olika storlekar för att passa olika utrymmen och munnar. Detta är den näst minsta varianten på 0,5 mm, i röd färg. I förpackningen ingår 8 st.

Om TePe:

TePe vet att korrekt munhygien är starkt relaterad till din allmänna goda hälsa. Därför utvecklar företaget innovativa och moderna lösningar för att upprätthålla det sunda leendet och den goda miljön i munnen. Alla TePe-produkter är mycket funktionella och av högsta kvalitet, så att alla kan få en god munhälsa. Produkterna utvecklas av specialister och används i 60 olika länder runt om i världen.

Innehåll: 8 st

Ingår i kategorierna
Tandborstar Mellanrumsborstar

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.