TePe Angle Vinklad Mellanrumsborste - 0,4 mm

TePe Angle Vinklad Mellanrumsborste - 0,4 mm Med24.se
Se alla produkter från TePe
Varunummer: 38983

Produktbeskrivning

TePe Angle Vinklad mellanrumsborste - 0,4 mm

TePe Angle vinklad mellanrumsborste rengör effektivt områden mellan tänderna som du annars inte skulle kunna komma åt med en vanlig tandborste. Det vinklade borsthuvudet med plastbelagda metalltrådar ger en mild men effektiv rengöring. Med det långa skaftet är borsten särskilt lämplig för att nå långt in i munnen. Borsten är utvecklad i samarbete med experter, så du kan vara säker på att få en borste av högsta kvalitet. Borsten är det mest effektiva sättet att ta bort plack, och med regelbunden användning kommer du också att förhindra tandköttsinflammation, karies och dålig andedräkt.

Den supersmarta vinkelborsten finns i 6 olika storlekar. Denna borste är den minsta av 0,4 mm i en söt rosa färg. I förpackningen ingår 6 st.

Om TePe:

TePe vet att korrekt munhygien är starkt relaterad till din allmänna goda hälsa. Därför utvecklar företaget innovativa och moderna lösningar för att upprätthålla det sunda leendet och den goda miljön i munnen. Alla TePe-produkter är mycket funktionella och av högsta kvalitet, så att alla kan få en god munhälsa. Produkterna utvecklas av specialister och används i 60 olika länder runt om i världen.

Innehåll: 6 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.