Meraki

Livet består av ögonblick, och du kan snabbt få en hektisk dag med massor av planer och saker att göra. Men det är viktigt att komma ihåg sig själv i all vardagsstress. Det är därför Meraki tillverkar hudvårds- och wellnessprodukter som kan skämma bort dig under en hektisk dag. Läs mer om Meraki här!

147 Produkt(er)

Meraki - Lyx i din vardag

Danska Meraki välkomnar dig till ett unikt universum av välbefinnande och wellness - designat och utvecklat med stor inspiration från skandinavisk estetik och designkonst och en kärlek till naturens rena och effektiva ingredienser som skämmer bort både kropp och sinnen. Hos Meraki hittar du lyxiga serier som uppfyller alla dina behov när det gäller din dagliga hudvårdsrutin.


Särskilt populär hos Meraki

Om du har hört talas om Meraki har du förmodligen hört talas om deras handtvålar och doftpinnar. Dessa två produktserier är särskilt populära när det gäller Meraki, och det är förståeligt.

Meraki handtvål

Vi tvättar händerna flera gånger under dagen, vilket kan vara uttorkande för huden. Därför är det bra att välja en handtvål som är skonsam och återfuktande för händerna. Merakis handtvålar är gjorda på milda ingredienser som rengör och vårdar din hud. Meraki handtvålar kan användas flera gånger om dagen utan att torka ut händerna.

Meraki doftpinnar

Med Meraki doftpinnar kan du skapa en speciell atmosfär i ditt hem och det finns flera fantastiska dofter att välja mellan.

Vilket rum du vill att dina Meraki doftpinnar ska fylla med sina lugna och behagliga dofter är helt upp till dig. Du kan också ha en typ av doftpinne i badrummet och en annan i vardagsrummet. Meraki doftpinnar skapar olika stämningar.

Prova en av de olika Meraki-serierna

Meraki har olika serier, som alla tar väl hand om dig och ger dig känslan av välbefinnande och wellnes.

Meraki MINI

Miniserien från Meraki består av en rad skonsamma bad- och vårdprodukter speciellt framtagna för barn. Alla produkter i serien är tillverkade med omsorg om miljön, baserade på naturliga ingredienser, fria från parfym och andra oönskade kemikalier och deklarerade i samarbete med Astma-Allergi Danmark.

Meraki PURE

Pure från Meraki är en produktserie framtagen med särskild omsorg om både människor och miljö. Baserad på milda, rena och hudvänliga ingredienser garanteras du optimal ansikts-, hår- och kroppsvård fri från parfym, färgämnen och andra oönskade kemikalier. Produkterna i Pure-serien är ekologiskt certifierade enligt COSMOS-standarden och dessutom Svanenmärkta.

Meraki SUN

Merakis Sun-serie är en liten men mycket effektiv solskyddsserie som är framtagen för både vuxna och barn. Du hittar både parfymfria och milt parfymerade solkrämer, så det finns något för alla behov. Meraki solkräm skyddar mot både UVA- och UVB-strålar, så du är väl skyddad.


Köp vårdprodukter från Meraki på Med24.se

På Med24 har vi ett brett sortiment av produkter från Meraki - bland annat de tre underserierna Mini, Pure och Sun. Vi har bra priser och regelbundna erbjudanden, så att du kan få din favorit av Meraki hudvård till ett bra pris. Hos oss får du snabb och trygg leverans och du kan alltid uppnå fri frakt! Handla hos oss idag - billigt, snabbt och enkelt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.