Meraki

Meraki - Lækker forkælende pleje til både børn og voksne

Läs mer om Meraki här

149 Produkt(er)

Meraki

Själ, kreativitet & kärlek

Hos danska Meraki hittar du ett unikt universum av hälso- och livsstilsprodukter designade och utvecklade med inspiration från skandinavisk estetik och designkonst samt kärlek till naturens rena och aktiva ingredienser, som skämmer bort både kropp och sinne.

Prova till exempel den populära handtvålen Linen Dew med fräsch doft av äpple och gurka, den fina och aromatiska doftrenaren Nordic Pine, det fräscha och inbjudande doftljuset Fresh Cotton eller någon av de många, vårdande krämerna, oljorna och lotions som finns i flera olika varianter.

Underserier

MINI
Meraki Mini är ett urval av skonsamma, ekologiska, vårdande produkter utvecklade speciellt för baby och barn. Alla produkter i serien framställs med omtanke om miljön, baserade på naturliga ingredienser, utan parfym och annan oönskad kemi och deklarerade i samarbete med Astma-Allergi Danmark.

Meraki MINI hittar du här.

PURE
Pure från Meraki är en produktserie utvecklad med speciell omtanke om både människa och miljö. Baserad på milda, rena och hudvänliga ingredienser säkerställer den att du får optimal ansikts-, hår- och kroppsvård utan parfym, färgämnen eller annan oönskad kemi. Produkterna i Pure-serien är ekologiskt certifierade enligt COSMOS-standard och bär också det nordiska Svanenmärket.

Meraki Pure hittar du här.

SUN
Merakis Sun-serie sträcker sig över en liten men mycket effektiv solvårdsserie utvecklad speciellt för både vuxna och barn. Med certifieringar som Svanen och Astma Allergi Danmark blå krans är du garanterad hudvänliga och 100% parfymfria produkter som erbjuder ett bredspektrat skydd mot solens strålar.

Meraki SUN hitatr du här.

Köp vårdande produkter från Meraki hos Med24.se

På Med24.se har vi ett brett sortiment av produkter från Meraki - inklusive de tre underserierna, Mini, Pure och Sun. Handla hos oss idag - billigt, snabbt och enkelt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.