Nasaline Nässkölj

Nasaline Nässkölj
Se alla produkter från Nasaline
Varunummer: 34249

Nasaline Nässköljare lindrar täppt och irriterad näsa och bihålor. Kan också användas mot snarkning

Nasaline nässköljare rensar och sköljer passagen i näsan, minskar näsanirritation och återfuktar slemhinnan. Med enkel och lätt användning av saltlösning är Nasaline ett medicinfritt alternativ för personer som letar efter något som kan lindra i bihålor och näsa. Det är en enkel, bekväm och effektiv metod att rensa passagen i näsan.

Kan användas mot snarkning:

Om du andas genom munnen kommer luften inte att fuktas ordentligt under sömn. Torr luft överbelastar dina luftvägar, vilket orsakar vibration och snarkning. Anledningen till att andas genom munnen är ofta en täppt näsa. Här kan regelbundna nässköljningar hjälpa till att skölja bort överflödigt slem ur näsan, lindrar irriterade slemhinnor och tdämpar inflammation och svullnad.

Användning:

Använd en fylld spruta (60 ml) för varje näsborre både morgon och kväll, eller efter behov.
Använd antingen saltvatten eller destillerat varmvatten.

Skölja näsan med en saltlösning är en gammal teknik som har rekommenderats av läkare i århundraden, över hela världen.

När man blandar 1 påse Nasaline salt med 250 ml varmt vatten, skapas en fysiologisk saltlösning - 0,9% salthalt, vilket är samma salthalt som finns naturligt i kroppen. Att använda en saltlösning är viktigt av flera anledningar:

1. Stör ej den naturliga produktionen av salt i kroppen.
2. En isotonisk saltlösning förhindrar en svidande känsla vid sköljning av näshålan. Om för lite salt eller för mycket salt används, kan en lätt svidande känsla upplevas.
3. Slemhinnorna har en tendens att absorbera vatten från saltlösningen när den innehåller mindre än 0,9% salt. Därför kan du uppleva svullnad i slemhinnorna. Omvänt tenderar slimhinnorna att minska lite (tillfälligt) genom att använda lite mer salt (som ibland rekommenderas av läkare). Detta förbättrar andningen genom att ge ett bättre luftflöde genom näsan.

Nasaline kan också användas av barn under vägledning av en läkare och endast under övervakning av en vuxen. Personer som lider av öroninfektion bör konsultera en läkare innan de använder Nasaline.

Innehåll: 1 st

Ingår i kategorierna
Förkylning Allergi/hösnuva

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.