Kleenex

Kleenex

Kleenex är ett varumärke som ger omsorg och tröst i de små stunderna i vardagen. Oavsett om det gäller förkylning, sminkborttagning eller något tredje så finns Kleenex för dig. Läs mer om Kleenex här!

13 Produkt(er)

Kleenex - komfort och kvalitet i vardagen

Kleenex har sedan starten stått som en symbol för kvalitet och bekvämlighet när det gäller pappersbaserade produkter. Allt började på 1920-talet när Kimberly-Clark förvandlade ett kräppat papper, som ursprungligen utvecklats för gasmasker under första världskriget, till den första Kleenex®-produkten för kvinnor. Strax därefter, 1924, lanserades Kleenex som ett revolutionerande sätt att ta bort smink.

På 1930-talet kände konsumenterna igen Kleenex som ett oumbärligt hjälpmedel vid förkylningssymptom, vilket ledde till varumärkets nya slogan: "The tissues you can throw away." Denna idé om disponibilitet och hygien blev en stor del av Kleenex identitet.

Under årtiondena har Kleenex utvecklats i takt med konsumenternas behov, från att ha varit Hollywoodstjärnornas favorit bland sminkborttagare på 1950-talet till lanseringen av innovativa produkter som Space-Saver-boxen 1961 och Kleenex Ultra Soft på 1990-talet.

Idag står Kleenex som en symbol för omsorg och komfort, alltid redo att hjälpa till att torka tårar, lindra en rinnande näsa eller hantera röran i det dagliga livet. Med ett löfte om att finnas där för dig fortsätter Kleenex att vara en viktig del av vardagen och hygienen i hem runt om i världen.

Vad gör Kleenex unikt?

  • Innovation: Från den ursprungliga designen till de senaste produktlanseringarna har Kleenex alltid legat i framkant när det gäller innovation inom personlig vård och komfort.
  • Kvalitet: Varje Kleenex-ask garanterar näsdukar av högsta kvalitet för en mjuk och bekväm upplevelse.
  • Förtroende: Under årens lopp har konsumenter världen över litat på att Kleenex uppfyller deras dagliga behov.
  • Låga priser: För dem som alltid letar efter ett fynd är det perfekt om du kan hitta ett Kleenex-erbjudande, men produkterna är alltid till ett fast lågt pris på Med24.


Kleenex sortiment

Kleenex-sortimentet erbjuder en mängd olika näsdukar som är utformade för att tillgodose alla behov av komfort och hygien i vardagen.

Box med Kleenex

En Kleenex-box är oumbärlig i hemmet, en liten näsduk som är redo att trösta och hjälpa till med livets små missöden. Med en Kleenex-box kan du ha en mjuk och absorberande hjälpreda för att torka tårar, lugna en röd näsa eller hjälpa till med sminkborttagning med ett enda drag. Designen på en Kleenex-ask är lika varierad som de många användningsområdena. Från klassiskt och diskret till modernt och färgglatt - en Kleenex-ask passar in i de flesta rum.

Kleenex Ultra Soft

Kleenex Ultra Soft är ett utmärkt exempel på varumärkets engagemang för att leverera exceptionell mjukhet. Dessa servetter är utformade för att ge en silkeslen, mild känsla som är idealisk även för den mest känsliga huden. Oavsett om det är en förkyld näsa som behöver snytas eller känslig hud som kräver extra omsorg, är Kleenex Ultra Soft det perfekta valet.

Kleenex Balsam

Kleenex Balsam har utvecklats med en unik formula som innehåller lugnande ingredienser. Denna produkt är idealisk för dem som upplever irritation från vanligt papper, särskilt under förkylnings- och influensasäsongen. Kleenex Balsam är berikade med mjukgörande ämnen som gör att huden återfuktas och får näring efter varje användning. Detta gör dem till en oumbärlig följeslagare i hemmet, på kontoret eller på språng, särskilt under perioder med frekvent användning.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.