Ekologiska jästflagor
Jästflagor smakar gott som krydda i sallader, grönsaksrätter och i soppor. Använder du jästflagorna till varma rätter strös du i till allra sist för att bevara så mycket näring som möjligt.
Jästflagor har en ost och umami smak.
Vad kan kan jeg använda jästflagor till:
Marinader - Jästflagor i kombination med soja och kryddor ger en god marinad.
Parmesanost - gör en vegansk variant genom att blanda malda cashew nötter med jästflagor.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1365 kJ / 325 kcal |
Fett |
5,0 g |
- varav mättade fettsyror |
1,0 g |
Kolhydrat |
35 g |
- varav sockerarter |
1,0 g |
Fibrer |
20 g |
Protein |
25 g |
Salt |
5,0 g |
Innehåll:
150 g
jäst producerat på korn*, Fullkornsvetemjöl*, Havssalt
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Æsken er meget større end indholdet - så man kan blive lidt 'snydt' af mængden. Smagen er overordnet fin og umami, men har en lidt speciel bitter eftersmag, som jeg har oplevet bedre ved andre mærker gærflager, såsom marigold.
29-06-2024

