Diet Food Shirataki Spagetti Glutenfri - 200 g

Shirataki Spagetti glutenfri - 200 g
Shirataki är tillverkat av fibrer (glukomannan) från konjaksrot.
Shirataki spaghetti kan användas i alla rätter och bara värmas eftersom de inte ändrar konsistens.
Tillredning:
Skölj dem under kallt vatten och värm i kokande vatten eller stek snabbt i en wokpanna.
Förvaras torrt och svalt.
Innehål: 200 g
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
Fett |
<0,1 g |
- varav mättade fettsyror |
<0,1 g |
Kolhydrat |
1,1 g |
- varav sockerarter |
<0,2 g |
Fiber |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Renat vatten, Konjak fiber mel, Kalcium hydroxid
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.