Stenmalt fullkornsvete av kanadensiska vetekorn - ekologiskt och malt i stenkvarn
Malda, ekologiska, grova korn av kanadensisk hård, röd, vete med grodd och skal som är kvar i mjölet. 100% fullkorn.
Fullkornsmjöl från Manitoba har ett högt protein- och gluteninnehåll. Detta innebär att mjölet har en fantastisk jäsförmåga. Vill du ha ut det bästa av ditt fullkornsmjöl låter du degen jäsa länge. Det bidrar med hälsa och god smak. Fullkornsvetemjöl är mjöl av hela kärnan. Det vill säga, mjölet innehåller alla delar - både grova och fina - frövita och groddar.
Mjölets färg och näringsvärde beror på kornsort, jordart, väder och vind. Därför är näringsvärdesdeklarationen enbart vägledande.
Nyckelhål- och fuldkornsmärkt.
Förvaring:
Förvaras torrt och inte för varmt. Väl separerat från produkter med stark lukt.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1425 kj / 343 kcal |
Fett |
1,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,5 g |
Kolhydrat |
63 g |
- varav sockerarter |
2,4 g |
Fibrer |
12 g |
Protein |
15 g |
Innehåll:
1 kg
vete*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Vete
Ursprungsland:
Kanada
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Det bästa fullkornsvetemjölet som finns på marknaden för all slags bakning, men fr a bakning av vetebröd, matbröd och liknande.
09-12-2018


