Durumvetemjöl fint Ekologiskt från Biogan - 1 kg
Malda durumvetekärnor utan skaldelar eller fullkornsdurumvetemjöl.
Durumvete har en högre halt gluten än vanligt vetemjöl vilket
ger en bättre jäskapacitet. Högt gluteninnehåll är också viktigt för
mjölets förmåga att binda vätska. De flesta pastaprodukter produceras av
durumvetemjöl.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1295 kJ / 305 kcal |
Fett |
2,8 g |
- varav mättade fettsyror |
0,5 g |
Kolhydrat |
61 g |
- varav sockerarter |
3,0 g |
Fibrer |
3,5 g |
Protein |
13 g |
Salt |
0,01 g |
Innehåll:
1 kg
Durumvetemjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Italien
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

