Potatismjöl Ekologiskt från Biogan - 500 g
Potatismjöl är inte mjöl i egentlig mening. Potatismjöl är ren potatisstärkelse tillverkad av potatis. Potatismjöl innehåller inte gluten.
Potatismjöl används typiskt i rulltårta och tårtbotten och till redning av bärkräm, fruktsås eller i andra rätter där man vill ha ett klart utseende.
Potatismjöl är också bra att använda i köttbullesmeten och i fiskfärsen eftersom potatismjöl ökar vattenhållningsförmågan och kan binda vätska till färsen.
Användning:
Redning kan göras med 2 msk potatismjöl och 5-6 msk kallt vatten som rörs ihop. Redningen ska inte koka för då blir den seg. Därför tas kastrullen av värmen innan redningen hälls i, i en tunn stråle och under omrörning.
Innehåll: 500 g
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1365 kJ / 321 kcal |
Fett |
0,1 g |
- varav mättade fettsyror |
0,02 g |
Kolhydrat |
80 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Fibrer |
0 g |
Protein |
0,1 g |
Salt |
0,01 g |
Innehåll:
500 g
Potatisstärkelse*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Italien
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Härligt att det finns ekologiskt potatismjöl.
28-05-2018Mycket bra produkt att ha som stomme i glutenfritt bröd.
11-04-2016Superbra pris och kvalitet! Jätte nöjd.
07-09-2015

