Ekologiskt glutenfritt hirsmjöl - perfekt för bakning
Biogans ekologiska glutenfria hirsmjöl kommer från hirs av europeiskt ursprung, som mals på en stenkvarn. Hirs är en av de spannmål som har odlats längst och använts i hundratals år. Bland annat kan du använda hirsmjöl i gröt, bakning och matlagning.
Detta hirsmjöl är certifierat glutenfritt. Det innebär att den ekologiska hirsen mals och förpackas i en fabrik som inte bearbetar glutenhaltiga produkter. Dessutom genomförs regelbundna tester så att gränsvärdena följs.
Innehåll: 1 kg
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
1493 kj / 357 kcal |
Fett |
3,9 g |
- varav mättade fettsyror |
0,9 g |
Kolhydrat |
69 g |
- varav sockerarter |
1,5 g |
Fibrer |
3,9 g |
Protein |
11 g |
Salt |
<0,01 g |
Innehåll:
1 kg
Hirsmjöl*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Ursprungsland:
Tyskland
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
øko glutenfri hirsemel er alle tides til grød!
28-04-2017


