Ekologisk Miso Barley från Clearspring - opastöriserad
Mugi Miso från Clearspring är en välsmakande Miso-variant baserad på korn. Miso är en forntida japansk specialitet framställd av en spannmålsprodukt och sojabönor, kombinerad i en mycket speciell jäsningsprocess.
Clearsprings Miso är av absolut, högsta kvalitet och tillverkas enligt traditionellt, japanskt recept. Produktionen innebär en lång mognadsprocess, vilket resulterar i en fantastisk produkt som är rik på smak och näring. Miso är särskilt en bra källa till proteiner och goda fettsyror. Clearsprings Miso-varianter är baserade på ekologiska ingredienser och tillverkade i Japan.
Användning
Miso är en fantastisk smaksättare med inslag av sötma, salt och umami. Miso är mycket lämplig till soppor, såser, grytor, grönsaks-, ris- och nudelrätter.
Förvaring: Svalt och mörkt. I kylskåp efter öppnandet och användes inom 6 månader.
Innehåll: 300 g
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
639 kJ / 153 kcal |
Fett |
5,7 g |
- varav mättade fettsyror |
3 g |
Kolhydrat |
12 g |
- varav sockerarter |
6,7 g |
Fibrer |
4,9 g |
Protein |
11 g |
Salt |
12,3 g |
Innehåll:
300 g
Hele sojabønner* (36%), Fermenteret byg* (30%), Havssalt, Vatten
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja, Korn
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Jättegod istället för buljong och soja
06-12-2018

