Vild Nord Collagen Clean Protein - 300 g

Storförpackning av rent Marine-Collagen från Vild Nord Med24.se
Storförpackning av rent Marine-Collagen från Vild Nord Med24.se
Vild Nord Marine Collagen - 300 g
Marine Collagen är ett pulver som du själv kan röra i valfri vätska,  smak- och luktneutralt samt värmebeständigt, blanda det exakt som du vill!
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39332

Storförpackning av rent Marine-Collagen från Vild Nord

Marine Collagen består av rena, marina kollagenpeptider som ger dig en anti-age-effekt från insidan. Det hjälper bland annat till att stärka fukt och elasticitet i huden, eftersom pulvret innehåller särskilt mycket glycin och prolin / hydroxiprolin - i själva verket innehåller det totalt 20 olika aminosyror totalt. Flera studier visar att de marina kollagenpeptiderna påverkar hud, hår, naglar, benstomme, bindväv och leder. De speciella aminosyrorna i produkten är särskilt viktiga för hudens elasticitet och fasthet. Dessutom kan marina kollagenpeptider vara mycket bra i återhämtningsfasen efter träning, eftersom prolinproduktionen i kroppen ökas vid ansträngning och efter träning, där den bygger upp skadade muskelfibrer. Med sin storlek, rese-storlek Marine Collagen är lätt att ta med i din träningsväska.

Innehållet i Marine kollagen-peptider:

Marina kollagenpeptider har ett särskilt högt innehåll av aminosyror och har också ett högt upptag i kroppen. Av denna anledning är peptiderna ganska unika. Marint kollagen är bra för din hud, eftersom den består av följande:

  • Glycin, bidrar till kollagensyntesen, liksom en mängd andra proteiner. Det kan också skydda organ och vävnader i allmänna inflammatoriska tillstånd
  • Aminosyror stimulerar hud-, benstomme- och bindvävsceller och leder till produktion av nytt kollagen
  • Hydroxyproline är beroende av vitamin C. Därför kan brist på vitamin C orsaka instabila kollagenmolekyler och påverka kollagenet i kroppen.
  • Proline, föregångaren till hydroxyproline, är involverad i bildandet av kollagen, senor och ligament. Proline är därför viktigt vid behandling av artros. Proline är beroende av C-vitamin för att bilda kollagen

Användning:

Marine Collagen är ett pulver som du själv kan röra i valfri vätska. Pulvret är smak- och luktneutralt samt värmebeständigt. Det är därför du kan blanda det exakt som du vill!

Använd 5-10 g i din dryck. Ca 1 msk.

Välj från en påse på 30 doser eller en burk som denna på 60 doser. Vild Nord har släppt en hel serie med massor av olika marina kollagenprodukter.

Om VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. VILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska, viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Innehåll: 300 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolyserat MARINE kollagen från vildfångad torsk från Nordsjön (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa.

Ursprungsland: Danmark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.