Ekologiskt gelatin
Använd gelatin till tårtor, desserter, geléer, mousse och mycket mer.
Tillredning
- Lägg önskat antal blad i kallt vatten i 5 minuter och tryck sedan försiktigt ut vattnet.
- Varma rätter: lägg bladen direkt i den varma rätten och rör om ordentligt. Gelatinet kommer då att lösas upp.
- Kalla rätter (inklusive grädde): Följ steg 1 och lös upp gelatinet i lite varm vätska. Rör sedan långsamt ner den kalla blandningen i gelatinet, men inte i omvänd ordning.
- Ställ in maten i kylskåpet i minst 4-6 timmar. Varning: Låt aldrig gelatinet koka! Kan inte användas till rå ananas, kiwi och papaya. Förvaras torrt och skyddat från starka lukter.
Förvaring: Torrt och svalt.
Innehåll: 6 st
Innehåll:
6 st
Ingredienser:
Gelantine af gris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
0