Sobo Naturkost Gelatinblad, eko - 6 st
Se alla produkter från Biogan
Varunummer: 119655
Ekologiskt gelatin
Använd gelatin till tårtor, desserter, geléer, mousse och mycket mer.
Tillredning
- Lägg önskat antal blad i kallt vatten i 5 minuter och tryck sedan försiktigt ut vattnet.
- Varma rätter: lägg bladen direkt i den varma rätten och rör om ordentligt. Gelatinet kommer då att lösas upp.
- Kalla rätter (inklusive grädde): Följ steg 1 och lös upp gelatinet i lite varm vätska. Rör sedan långsamt ner den kalla blandningen i gelatinet, men inte i omvänd ordning.
- Ställ in maten i kylskåpet i minst 4-6 timmar. Varning: Låt aldrig gelatinet koka! Kan inte användas till rå ananas, kiwi och papaya. Förvaras torrt och skyddat från starka lukter.
Förvaring: Torrt och svalt.
Innehåll: 6 st
Ingredienser:
Gelantine af gris*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Ingår i kategorierna
Se alla produkter från Biogan
Varunummer: 119655