Sätt din egen prägel på kryddsill
	Denna blandning innehåller endast kryddor - inga konserveringsmedel har tillsatts.
Användning:
	Alternativ 1: När den färska sillen läggs i salt-och sockerlag kan kryddblandningen fördelas i de olika lagren, så att smak och färg ingår från början.
	 
	Alternativ 2: Tillsätt kryddblandningen i lagen till färdiginlagd sill och låt den i kylskåp i 1-2 veckor beroende på hur strak kryddsmak som önskas.
	 
	Sillinläggningsrecept med salt och socker finns i kokböcker och på internet, eller varför inte fråga din fiskhandlare!
	Innehåll: 75 g
Innehåll:
 75 g
Svartpeppar, Kryddpeppar, Nejlikor, Spanska humle, Koriander, Sandelträ, Lagerblad, Kardemumma
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
 
						