Natur-Drogeriet

Natur Drogeriet

Natur Drogeriet - Ett hav av naturliga och ekologiska produkter

Natur Drogeriet är Danmarks äldsta, naturliga livsmedelsföretag. De har utvecklat ett brett utbud av fantastiska kosttillskott, välsmakande teer, matvaror, kryddor och mycket mer.a I själva verket producerar de över 2600 olika produkter som har varit till nytta och glädje i hela Skandinavien se-dan 1976!

Gemensamt för produkterna är att de är av finaste kvalitet, naturliga och så långt som möjligt eko-logiska. Dessutom utvecklas de i enlighet med alla lagar, förordningar och strikta krav som uppfyll-ler all modern kunskap om hälsa, växtbaserade läkemedel och välbefinnande.

Vad är Natur Drogeriet?

Natur Drogeriet startade som apotek 1945. Det var A.O. Hansen, som med sitt intresse för an-vändning av växter och örter i samband med hälsoproblem grundande företaget. I samband med detta publicerade han Danmarks största naturmedicinska verk ”Helbredelse”(läkning).

Företaget har varit i familjens ägo sedan 1945, men 1976 bytte man namn till Natur Drogeriet. Må-let har från början varit att främja folkhälsan med de örter, eteriska oljor, läkemedel, vitaminer och mineraler som naturen har att erbjuda.

Natur Drogeriet klargör att de är ett företag som producerar växtbaserade läkemedel och hälso-kostprodukter som fungerar. Under åren har det blivit ett välkänt varumärke i hela Skandinavien tack vare mottot: "Du är vad du äter". Natur Drogeriet (baserat på deras motto) vill ge människor möjlighet att välja bort konstgjorda produkter med ett innehåll av skadliga ämnen som kan ge bi-verkningar. Som konsument kan du istället välja mellan naturliga och färska råvaror som är fria från skadliga ämnen och å andra sidan fullpackade med gynnsamma näringsämnen - varumärkets produkter är baserade på naturliga råvaror och det aktiva innehåll som finns i växter och örter.

Stort urval av produkter

Natur Drogeriet producerar både kosttillskott, viktminskningsprodukter, vitaminer, livsmedel samt växtbaserade läkemedel. De erbjuder ett härligt urval av hälsofrämjande produkter som kan hjälpa till att lägga grunden för en hälsosam vardag för dig och din familj.

I vårt urval hittar du allt från kosttillskott och te till ekologiska livsmedel och olika superfoods som innehåller en högre koncentration av bland annat antioxidanter än traditionella livsmedel.

För veganer erbjuder Natur Drogeriet fantastiska, veganska, mjölkfria produkter, oljor, vitamin-tabletter och snacks - allt man kan önska sig för en sund mathållning och naturlig livsstil. Det breda och fantastiska urvalet gör det lätt att göra hälsosamma val och hitta något för envars önskan och behov.

Bland kundernas favoriter hittar du

Natur Drogeriet Urte Pensil, en unik kombination av örter som hjälper till att stärka och förbättra im-munförsvaret.

Natur Drogeriet Rödklöver. Rödklöver kan ha en reglerande effekt på hormonsystemet och är också känt som växtöstrogen (du kan läsa mer om det här). Många använder sig av av Rödklöver i samband med klimakteriet.

Natur Drogeriet Mega Biotin, är ett vattenlösligt B7-vitamin. Detta tillskott bidrar bland annat till hår, hud, slemhinnor och nervsystem.

Hitta produkten du vill ha från Natur Drogeriet på Med24.se

Brinner du för en kropp i balans? Eller vill du bidra till bättre hälsa baserat på harmoni mellan kropp och naturens goda ämnen? Då kan Natur Drogeriets produkter vara något för dig. Varumärket garanterar produkter av både hög kvalitet, ekologi och 100% naturliga och du kan hitta din favoritprodukt i din hälsobutik Med24.se till konkurrenskraftiga priser och fina erbjudanden redan idag.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.