Shirataki Ris glutenfri - 200 g
Shirataki Ris är tillverkat av fibrer (glukomannan) från konjaksrot.
Shirataki ris kan användas i alla rätter och bara värmas eftersom det inte ändrar konsistens.
Tillredning:
Skölj under kallt vatten och värm i kokande vatten eller stek snabbt i en wokpanna.
Förvaras torrt och svalt.
Innehåll: 200 g
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
- varav sockerarter |
<0,1 g |
Fett |
<0,1 g |
Kolhydrat |
1,1 g |
- varav mättade fettsyror |
<0,2 g |
Fibrer |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Innehåll:
200 g
Konjak fiber (glucomannan), Vatten, E526 calciumhydroxid
Ursprungsland:
Kina
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.
Du kanske också är intresserad av
Rekommenderade produkter
Recensioner
Ganske udmærket, når man ikke tåler stivelse
10-04-2024spild af penge.
09-05-2021Den virker meget gummiagtig når man bider i den.
26-02-2021