Ekologisk kokosolja utan smak är idealisk till stekning.
Kokosnötter som används för Extra Virgin Kokosolja odlas i vad som kallas "The Coconut Triangle" i Sri Lanka av små kooperativ. Mogna kokosnötter skördas, befrias från brunt skal och skinn, tvättas, skärs i flingor och lufttorkas .
Kokosbitarna kallpressas försiktigt i Tyskland, så att oljan utvinns på bästa möjliga sätt. Lämplig till stekning och bakning. Oljan är smaklös. Det torkade kokosköttet pressas och behandlas sedan med hjälp av vattenångeteknik som tar bort smak från oljan.
Kvalitet: Oljan är kallpressad och inte värmd. Detta är "Raw Food".
Oljan är från den första kallpressade, ofiltrerade och naturliga oljan som inte är blekt, deodoriserad, raffinerad eller ändrad.
Den innehåller inga konserveringsmedel.
Förvaring: Kan förvaras i rumstemperatur i flera månader efter öppnandet. Beroende på temperaturen är oljans konsistens fast, mjuk eller flytande.
Innehåll: 900 g
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi |
3700 kJ / 900 kcal |
Fett |
99,85 g |
- varav mättade fettsyror |
91,3 g |
Kolhydrat |
0,01 g |
- varav sockerarter |
0 g |
Protein |
0,01 g |
Salt |
0 g |
Innehåll:
900 gram
Kokosolja*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.


