Clearspring Tamari (glutenfri) - 150 ml

Ekologisk och glutenfri Tamari Sojasås från Clearspring
Clearspring Organic Tamari, även kallad Yaemon Tamari Soya är tillverkad efter ett 500 år gammalt, traditionellt recept och produceras i Japan enligt ursprungliga metoder. Sojasåsen har en fantastisk, genuin smak som inte kan jämföras med en billig sojasås.
Unik framställning
För att framställa denna Tamari-soja används ekologiska sojabönor - dubbelt så många som i produktionen av en vanlig, flaska soja. Produktionen sker med gamla redskap som används i det ursprungliga receptet. Efter produktionen jäses vätskan och får mogna i stora cederfat under två somrar. Då blir resultatet en rik, komplex och otroligt välsmakande sås i mycket hög kvalitet.
Glutenfri soja
Clearspring Yaemon Tamari Soy är glutenfri! Här är förklaringen: Under jäsningen för Clearsprings Tamari, som tar mellan 18 och 24 månader, bryter mikroorganismerna ner all gluten som finns i det tillsatta, rostade kornmjölet. I början av processen finns det nästan ingen gluten, och intensiva tester från många olika produktioner av Clearspring Tamari visar att produkten är glutenfri.
Användning
Tamari Soy Sauce innehåller inte mejeriprodukter, ägg, laktos och gluten - dessutom är den ekologisk och 100% vegansk, så absolut alla kan njuta av den. Använd Tamari som dip till sushi, vårrullar, i dressing, wok-rätter, stir fry's med mera.
Förvaring: Svalt och mörkt.
Innehåll: 150 ml
Energi |
415 kJ / 98 kcal |
Fett |
0 g |
- varav mättade fettsyror |
0 g |
Kolhydrat |
8,4 g |
- varav sockerarter |
0,6 g |
Protein |
15 g |
Salt |
19,4 g |
sojabønner (46%), Vatten, Havssalt, Mirin* (söttris*, vatten, riskultur*)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Soja
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.