Römer Kikärter - 500 g

Kikärter - 500 g
Tips:
Lägg ärtorna i blött i ca 5 timmar, koka och rosta på en plåt i ugnen 175`C i 15-20 minuter. Strö över salt och extra olivolja efter rostningen.
Humus:
4 koppar kikärter, 5 msk olivolja, saften av 1 citron, 2 vitlöksklyftor och salt.
Koka i 1 timme. Häll av vattnet. Alla ingredienser blandas och krydda med salt.
Njut som tillbehör eller som dip.
Energi |
1480 kJ / 352 kcal |
Fett |
6,1g |
- varav mättade fettsyror |
1 g |
Kolhydrat |
45 g |
- varav sockerarter |
3,6 g |
Fiber |
16 g |
Protein |
22 g |
Salt |
0,01 g |
Kikärtor*
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.