KRAES Cleansing Mask - 50 ml

KRAES ansiktsmask baserad på naturliga oljor som skonsamt rengör från smink och orenheter
KRAES ansiktsmask baserad på naturliga oljor som skonsamt rengör från smink och orenheter
KRAES Cleansing Mask - 50 ml
KRAES Cleansing Mask - 50 ml, med KRAES-rengöringsmask undviker du känslan av torr hud efter rengöring Med24.se
Se alla produkter från Kraes & Kraes K-serie
Varunummer: 39791

KRAES ansiktsmask baserad på naturliga oljor som skonsamt rengör från smink och orenheter

KRAES-rengöringsmask kan användas som en daglig ansiktsrengöring eller som en fuktgivande mask varje vecka. Det kan också användas för att lindra torr hudområden som t.ex. torra fläckar eller läppar.

KRAES-masken är speciellt utvecklad för gravida kvinnor, kvinnor som fött barn och dig som vill ha rena och innovativa produkter.00% naturlig och särskilt utvecklad för gravida kvinnor, gravida kvinnor och dig som vill ha rena och innovativa produkter.

Som lite extra krydda har mikroalgen Pavlova Lutheri tillsatts, som är en supereffektiv beståndsdel mot orenheter. Det ger skydd mot fria radikaler från orenheter utomhus / inomhus. Mikroalgerna reducerar också inflammatoriska reaktioner och har antiinflammatoriska egenskaper. Allt detta resulterar i att den totala cellviabiliteten förbättras.

Användning:

Massera in KRAES-rengöringsmask och torka av den med en varm, fuktig duk.
Masken kan appliceras direkt på torra områden och / eller användas som en fuktgivande mask i 10-15 minuter.
Applicera masken dagligen på normal / torr / känslig hud.

Med KRAES-rengöringsmask undviker du känslan av torr hud efter rengöring. Allt du behöver komma ihåg är att använda en varm, fuktig tvättlapp när du tar bort masken. Då har du en fullständig känsla av att huden har rengjorts och samtidigt mättads med fukt.

Speciellt utvecklad för normal / torr / känslig hud. Använd helst på kvällen.

Innehåll: 50 ml

Prunus Armeniaca Kernel Oil (aprikos), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Hydrogenated Vegetable Oil (vegetabilsk), Butyrospermum Parkii Butter (shea), Ricinus Communis Seed Oil*(castor), Adansonia Digitata Oil**(baobab), Caprylic/ Capric Triglyceride (vegetabilsk)*, Pavlova Lutheri Extract*(mikroalg)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/ekologisk och 100% naturlig

Aprikos:

Aprikoskärnolja är en mild olja, som är lämplig för mycket torr och känslig hud. Den har ett högt innehåll av vitamin A och E och omega-3, -6 och-9, vilket ger huden mycket fukt. Aprikoskärnolja absorberas snabbt, lindrar irriterad hud och hjälper till att återuppbygga skadad hud.

Baobab:

Baobabolja är en av få naturliga oljor med en mycket hög koncentration av antioxidanter, som verkar återuppbyggnad på irriterad / känslig / mogen hud. Dessutom är den rik på vitamin A, C, D och E och innehåller både omega-3, -6 och -9. Kompositionen ger cellerna mycket fukt och elasticitet samt mjukgör huden. Vår baobabolja tränger snabbt in i huden. Oljan utvinns från små baobabfrön som växer på Livets träd i Senegal.

Castor:

Den kraftfulla castoroljan, även kallad ricinolja eller amerikansk olja, är en naturlig olja med en hög nivå av ricinsyra - upp till 89% av ricin är gjord av fettsyran ricinsyra. Ricinolsyra har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper och ger fukt till huden. Ricinolja innehåller både omega-3, -6 och -9 och E-vitamin. Den vackra, rödaktiga ricinplantan växer främst i subtropiska eller tropiska områden.

Kamelia:

Kameliaolja skyddar huden mot fria radikaler (t.ex. luftföroreningar), ger fukt och mjukgör huden. Oljan är känd som anti-age tack vare innehållet av antioxidanter, vitamin A och E och omega fettsyrorna 3.6 och 9. Kameliaolja har antiinflammatoriska egenskaper och tränger snabbt in i huden. Kamelia växer främst i Kina och Japan.

Pavlova Lutheri:

Pavlova Lutheri mikroalger är en supereffektiv anti-pollutioningrediens som ger ultimat skydd mot orenheter inomhus och utomhus. Hälsomässigt har mikroalger flera fördelar; det minskar inflammationsreaktioner i huden, har antiinflammatoriska egenskaper och förbättrar cellens livskraft i allmänhet. Ett resultat är en bättre hudton och vackrare glöd.

Shea:

Shea är en superfuktande och mjukgörande ingrediens. Fuktegenskaperna hos Shea nuts är bland annat beroende på deras innehåll av fettsyran linolsyra och omega-6 och -9. Förutom att shea ger huden mycket fukt, den innehåller vitamin A, E och F och antiinflammatoriska fytosteroler (naturligt ämne i växter). Sheasmör extraheras av nötter som växer på träd på den torra savannen i Västafrika. Vårt sheasmör kommer från Burkina Faso i Västafrika.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.