Clearblue Fertilitetsmonitor + 20 teststickor

Clearblue Fertilitetsmonitor + 20 teststickor
Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 48893

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor - ger dig svar på när du är som mest fertil och därmed har störst chans att bli gravid

Denna fertilitetsmonitor från Clearblue hjälper dig att hitta de dagar i din menstruationscykel då du är mest fertil och har störst chans att bli gravid. Monitorn avläser mycket exakt nivån av de två viktiga fertilitetshormonerna; östrogen och det luteiniserande hormonet LH. När du vet dina mest fertila dagar i din cykel, alltså några dagar före ägglossning och vid ägglossning, så har du störst chans att bli gravid vid samlag.

Fertilitetsmonitorn läser av teststickan som varit i kontakt med din urin på samma sätt som andra ägglossnings- och graviditetstester. Baserat på proverna läser monitorn av dina personliga hormonnivåer för att kunna upptäcka dagarna med hög och maximal fertilitet. Monitorn hjälper till att identifiera flera dagar där det finns goda chanser till befruktning, vilket ger större chans att uppnå graviditet jämfört med vanliga ägglossningstest.

Monitorn har en skärm som visar de dagar i din menstruationscykel då du ska göra ett urintest. Det finns också möjlighet att ställa in ett larm som påminner dig om att utföra testet. I den inbyggda kalendern kan du också ange när du har haft sex med din partner, samt spara fertilitetsdata för de senaste 6 cyklerna.

Användning:

Läs den bifogade bruksanvisningen noggrant före användning!

Fertilitetsmonitorn kan användas av alla kvinnor med cykler mellan 21 och 42 dagar. Börja med att sätta i 2 st AA-batterier i monitorn och starta den på den stora på/av-knappen längst ner. Ställ sedan in på önskat språk, datum och ev PIN-kod om du vill det. Ange i monitorn när du startar en ny cykel (menstruationsdagen). Ställ även in en 6 timmars testperiod där du vill testa. Monitorn kommer då att visa dig de testdagar där du ska göra ett urintest. Fertilitetsmonitorn kommer att be dig om att ta 10 eller 20 tester.

Hur görs ett test?
Du gör ett test på samma sätt som ett vanligt ägglossnings- eller graviditetstest. Du kan med fördel samla ett urinprov och doppa spetsen på det medföljande testet i urinbägaren i 15 sekunder. Alternativt kan du kissa direkt på stickan i 3 sekunder. Testet ska vara vänt nedåt eller ligga plant tills det sätts in i monitorn. När testet har tagits, sätts locket på den våta delen av testet. Se till att monitorn är på och sätt in testet i botten av monitorn (se till att den färgade sidan av testet är vänd åt höger när testet sätts in). Tryck på testet tills du hör ett klick och vänta 5 minuter på resultatet.

Möjliga resultat:
Låg/Low/Lav: Om du får detta resultat är det osannolikt, men inte omöjligt, att du kan bli gravid.
Hög/High/Høj: Om du uppnår resultatet "hög" är chansen ökad att du uppnår graviditet.
Maximal/Peak/Maksimal: Detta resultat indikerar din mest fertila period där det finns störst chans till att du blir gravid.


Innehåll: 1 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.