Active By Charlotte Cool Down Aftersun - 150 ml

1
Se alla produkter från Active By Charlotte
Varunummer: 35526

Active By Charlotte Cool Down Aftersun efter solexponering

Cool Down Aftersun är en mjuk och utsökt ekologisk och astma / allergi certifierad aftersun för dig som vill ta hand om dig själv när du har varit i solen. Produkten innehåller ekologisk aloe vera, ekologiskt sheasmör och ekologiskt lugnande bisabolol. Krämen är så ren och lätt att du kan använda den som en daglig bodylotion.

Det är viktigt att du använder en bra vårdande aftersun när du varit i solen. Huden behöver extra fukt eftersom solens strålar torkar ut huden.

Egenskaper:

  • Utan parabener
  • Utan parfym
  • Utan konstgjorda färgämnen
  • Astma-Allergi Danmark certifierad
  • Ecocert certifierad

Användning:

Denna aftersun från Active City Charlotte kan du applicera varje gång du har blivit utsatt för solens strålar. Du kan också använda den som en vanlig kroppslotion tack vare de vårdande ingredienserna.

Active By Charlotte är världens första hudvårdsserie för dig som tränar aktivt eller är idrottsutövare och gärna vill ta han om dig själv och din kropp. Produkterna förebygger besvär och problem som kan uppstå når du är aktiv - såsom friktionsbesvär, solskador och muskelsmärtor. Alla produkterna i serien är utan parfym och är deklarerade i samarbete med Astma/Allergi Danmark och Eco-certifierade. 

Om Charlotte

Charlotte Bircow är kvinnan som tog fitness till Danmark. Charlotte var kvinnan bakom de första fitness-centren samt instruktörutbildningen, och introducerade även spinning i Norden. Charlotte har varit i delaktig i att göra motion och träning till en del av den nordiska vardagen. Charlottes fokus under hennes 25 år på sundhetsscenen har alltid haft fokus på att skapa sundhet och välmående både fysiskt och mentalt.

Innehåll: 150 ml

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Magnesium PCA, Squalane, Bisabolol, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Xanthan Gum, Alcohol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Sodium Phytate, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Active By Charlotte
Varunummer: 35526
Astma och Allergiförbundet
Astma och Allergiförbundet

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.