Jade roller Grön

1
1
1
1
Se alla produkter från Infinity Stone
Varunummer: 37621

Jade roller för ansiktet

Med denna kvalitets jade roller förstärker du mikrocirkulationen i huden, och därmed cellvävnaden. När du förstärker cellvävnaden uppnår du en förstärkande effekt på huden samtidigt som blodcirkulationen ökas. Du kommer att upptäcka att din hud känns fastare och med en fin glöd som utstrålar hälsa. Jade rollern stärker också ansiktsmusklerna och kan användas för ansiktsmassage tillsammans med en bra ansiktsolja. Rollern är tillverkad av jade.

Jade rollern har en liten rulle i ena änden och en stor i den andra. Den stora rullen är idealisk för större områden som hals, kinder, panna, haka etc. Med den lilla rullen kan du lätt komma åt ögon, näsa, läppar etc.

Ursprungligen användes jade rollern i Kina och har använts i århundraden för att främja skönhet och förbättra ansiktets hud. Efter många år har rullen blivit ett känt verktyg över hela världen - och av goda skäl. Rollern är ett verktyg som alla borde ha i sin dagliga hudvårdsrutin eller när huden behöver bli lite extra bortskämd.

Användning:

Jader rollern används på hals och ansikte efter behov. Rulla i 5-10 minuter på önskade områden. Jade rollern kan användas både morgon och kväll och du bör använda ett serum, ansiktsolja eller kräm för att göra det lättare att rulla samt att produkten lättare absorberas av huden.

Innehåll: 1 st

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Infinity Stone
Varunummer: 37621

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.