A-Creme - 120 g

A-Creme är en fuktgivande kräm för särskilt torr och känslig hud - perfekt för hela familjen Med24.se
Se alla produkter från Baltex
Varunummer: 20891

A-Creme är en fuktgivande kräm för särskilt torr och känslig hud - perfekt för hela familjen

A-Creme är hela familjens säkra val när det gäller fuktkräm. Många föräldrar använder krämen på sig själva och sina barn. Även för de minsta i familjen, de ömtåliga bebisarna, kan krämen göra underverk. A-kräm är fuktgivande, mjukgörande och rik på vitamin A, vilket är särskilt lämpligt för torr, känslig och ömtålig hud i ansiktet och på kroppen. Här får du och familjen en mild och skonsam kräm fri från parabener, oljor, färg och parfym.

A-Creme utvecklades redan 1953 och tillverkas idag med exakt samma recept som den tiden. Sedan 1953 har inte ett enda fall av allergiska reaktioner rapporterats med användning av A-Creme. Så du kan säkert applicera den klassiska fuktgivande kremen på både barn och känslig hud i allmänhet.

Egenskaper:

  • Hela familjens fuktkräm
  • För känslig, ömtålig och torr hud
  • Fri från parabener, färger, parfym och oljor

Det goda vitaminet som mjukar upp din hud

Vitamin A är ett fettlösligt vitamin. A-vitamin används i A-Creme eftersom det motverkar torr hud och därmed hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukt. Vitaminet finns naturligt välkända livsmedel som mjölk, smör, ägg, morötter och spenat. Du har säkert en eller flera livsmedel i kylen som innehåller A-vitamin.

Användning:

Krämen har en fet konsistens, men tränger snabbt in i huden. A-krämen är dryg och vårdar huden länge efter applicering. Du kan använda A-Creme efter behov, till exempel efter duschen. Krämen är också mycket lämplig när vinterkylan sätter in och utmanar huden.

Innehåll: 120 g

Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl, Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Methylparaben, Citric.Acid, Retinyl Palmitate, Tocopherol

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Specialkrämer

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.