Dermatologisk Dagkräm

Dagkrämer från märken som rekommenderas och utvecklas i samarbete med fackmän som dermatologer; d.v.s. hudläkare. Produkterna kännetecknas av målet att kombinera tolerans och effektivitet med ansiktsvård för alla hudtyper - även känslig hud. Här hittar du dermakosmetiska dagkrämer som produceras enligt samma normer som läkemedel. Produkterna är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper och hjälper till att upprätt-hålla en normal och välfungerande ansiktshud.

263 Produkt(er)

Vad är dermokosmetiska dagkrämer?

Dermokosmetiska dagkrämer är utvecklade i samarbete med hudläkare och säkerställer därför en kvalitetsdagkräm som verkar på djupet. Dessa produkter är effektiva problemlösare med kosmetiska egenskaper som hjälper till att upprätthålla en välfungerande hud. Du kan känna dig säker på att inga allergiframkallande ingredienser eller andra onödiga tillsatser har använts.

Dessa krämer passar för både dig med en mycket känslig hud och för dig med eksem eller andra hudproblem.

Varför ska jag använda dermokosmetisk dagkräm?

Huden är kroppens största organ och det är viktigt att vi behandlar den därefter. En dagkräm ger huden den näring under dagen som den har behov av. Din ansiktshud utsätts för väder och vind och behöver ofta extra skydd och vård. Under dagen är fuktförlusten i huden störst och huden utsätts för UV-strålning och föroreningar. Därför är det viktigt att använda en dagkräm för att ge huden optimal vård och som passar din hud.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.