Halskräm

Hitta en halskräm som fungerar! En bra halskräm ska strama upp, ge näring och återfukta huden för att förebygga ålderstecken, pigmentering med mera. Se hela sortimentet här!

Effektiva halskrämer | Anti-age | Populära halskrämer 

11 Produkt(er)

Effektiva halskrämer som fungerar

Halskräm är förmodligen en av de mest underskattade hudvårdsprodukterna. Medan många är bra på att rengöra, vårda, stärka och skydda huden i ansiktet och på kroppen, glömmer de bort att använda hudvårdsprodukter på halsen. Detta område är särskilt viktigt, om du använder anti-ageprodukter, eftersom ålderstecken är särskilt tydliga här. Du kan också använda din halskräm på dekolletaget, där huden också är mycket fin.

En halskräm ska både återfukta och släta ut huden på halsen för ett förfinat och mer ungdomligt utseende. De många aktiva ingredienserna i en halskräm minskar de synliga tecknen på åldrande och solskador på huden. Om du vill ta extra hand om din hud kan du använda en halskräm med SPF för att ge din hud en jämnare hudton i framtiden. Solens strålar orsakar också rynkor, så det är viktigt att använda både en ansikts- och halskräm med SPF.


Anti-aging är för alla

Det finns ingen anledning att känna sig för ung eller för gammal för anti-age hudvård. Ju tidigare du börjar, desto fler ålderstecken kan du fördröja eller reducera. Även de med mogen hud som redan har utvecklat linjer och rynkor kan dra nytta av bra och effektiva anti-age-produkter. Medan många strävar efter att släta ut rynkor och fina linjer i ansiktet, är åldrandet på halsen nästan mer avslöjande. Du kan läsa mer om hyaluronsyra, en av de mest effektiva anti-ageing-ingredienserna, eller se hela vårt sortiment av anti-ageing-produkter här.


De mest populära halskrämerna

Se de bästa och mest populära nackkrämerna här och låt dig inspireras inför ditt nästa köp.

Naturfarm Caviar Anti-Age Nattkräm

Letar du efter en naturlig nackkräm med ekologiska ingredienser och anti-age-effekter? Titta inte längre, för Naturfarms Anti-age Night Creme är allt du har drömt om! Den omedelbara, uppstramande effekten kan uppnås på ansikte, hals och bröst. Med sitt naturliga innehåll av kaviar innehåller krämen mycket vitamin A, D, B1, B2 och B6. Använd denna läckra kräm på kvällen före sänggåendet som en del av din hudvårdsrutin.

Ecooking Hals & Dekolletécreme

Populära Ecooking har skapat en fantastisk Neck & Decolleté Cream som stramar upp huden och förebygger hyperpigmentering. De aktiva ingredienserna inkluderar sheasmör, vitamin E och ekologisk solrosolja, som alla vårdar din hud. Den veganska halskrämen ökar hudens kollagen- och elastinproduktion samtidigt som den fördröjer ålderstecken. Du kan se alla Ecookings naturliga produkter här.

Mellisa dekolletagekräm

Décolleté Cream från Mellisa är speciellt framtagen för att motverka ålderstecken i bröst- och halsområdet. De noggrant utvalda ingredienserna vårdar den tunna huden varsamt och hjälper till att förnya hudens elasticitet. Anti-ageing ingredienser som RonaCare® RenouMer™ och Detoskin™ hjälper till att släta ut rynkor så att huden ser jämnare och mer ungdomlig ut. Krämen är vegansk och lokalt producerad.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.