New Nordic Skin Care Perfect Tan - 60 tabletter

1
Se alla produkter från New Nordic
Varunummer: 9039

New Nordic Skin Care Perfect Tan - gör din hud klar för solen

Hudens solbruna färg är ett samspel mellan solens strålar och hudens pigmentering inifrån. Skin Care Perfect Tan är en unik soltablett som tillför näringsämnen till din hud inifrån och innehåller standardiserade växtmolekylextrakt från mandarin, pomelo och kapris. En kompletterande skönhetsrutin som påverkar hudens vitala funktioner i dermis - läderhuden där de färgpigmentproducerande cellerna finns.

Tabletten innehåller koppar som bidrar till normal hudpigmentering genom att ha en normaliserande effekt på aktiveringen av cellproduktionen av färggivande UV-skyddande pigment. Dessutom innehåller tabletten C-vitamin, som stöder bildandet av kollagen och hjälper till att skydda hudens celler från oxidativ stress  och nedbrytning av celler som bidrar till synligt åldrande orsakat av solens skadliga UV-strålar. Perfect Tan ersätter inte krämer och ska därför alltid användas med en lämplig solskyddsfaktor. Tabletten är ett komplement till den dagliga skönhetsvården, eftersom näringsämnena når de djupa hudlagren, där kosmetisk sollotion och solkräm inte når ner.

Dosering och användning:

Ta 2 tabletter dagligen i samband med måltid eller ett glas vatten.

För att uppnå optimal effekt ska tabletterna tas fyra veckor innan du börjar sola, medan du är i solen och fortsätt i en månad efter solning för att optimera din solbrännefärg.


Innehåll: 60 tabletter

2 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Mandarinextrakt (Citrus reticulata Blanco)

80

mg

-

- 40% hesperitin

-

-

-

Mandarinolja (citrus reticulata Blanco)

6

mg

-

Pomeloextrakt (Citrus grandis L.)

160

mg

-

- 40% naringenin

-

-

-

Kaprisextrakt (capparis spinosa L.)

200

mg

-

Svartpeppar (Piper nigrum L.)

4

mg

-

C-vitamin

60

mg

75%

Koppar

0,4

mg

40%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokrystallinskcellulosa, dicalciumfosfat), Kaprisextrakt (Capparis spinosa L.), Pomeloextrakt (Citrus grandis L.), Mandarinextrakt (Citrus reticulata Blanco), Vitamin (ascorbinsyra), Ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, talk), Svartpepparextrakt (Piper nigrum L.), Konsistensmedel (tvärbunden natriumcarboxymethylcellulosa), Färgämne (rödbeta, riboflavin), Antiklumpningsmedel (kiseldioxid), Mandarinolja (Citrus reticulata Blanco), Mineral (kopparsulfat)

Ursprungsland: Sverige
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från New Nordic
Varunummer: 9039

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.