New Nordic

New Nordic är ett svenskt företag som utvecklar unika och effektiva växtbaserade kosttillskott som hjälper vid olika behov inom både skönhet och hälsa. Läs mer om New Nordic här!

98 Produkt(er)

New Nordic kosttillskott - visar dig vägen

New Nordic grundades i London redan 1990 och har sedan dess varit ett innovativt och dynamiskt företag som utvecklar kosttillskott som fokuserar på att öka vitaliteten och styrkan hos människor runt om i världen i hopp om att främja lycka och välbefinnande.

New Nordic betraktar naturen som en enorm inspirationskälla och ett underverk som kan erbjuda en mängd möjligheter att hjälpa och bibehålla styrka och vitalitet genom hela livet. Deras kunskap om och förhållningssätt till örter, växter och användningen av växtmolekyler för att aktivera kroppens mekanismer är därför banbrytande och unik.


Kosttillskott baserade på modern kunskap och råvaror av hög kvalitet

New Nordic samlar in råvaror från hela världen. Örterna väljs ut från de delar av världen där de har de bästa odlingsförhållandena. De färska örterna väljs sedan noggrant ut, torkas och extraheras för att bevara de nyttiga växtämnen som bidrar till din hälsa.

Denna process innebär att New Nordic kan garantera dig en hög standardiserad kvalitet. Även under tillverkning och förpackning står alla tabletter under farmaceutisk kontroll i moderna fabriker i både Sverige och Danmark. Tabletterna skickas först genom noggranna tester och analyser som uppfyller dagens krav och vetenskap innan de görs redo för leverans runt om i världen.

"Nonstop forskning" är New Nordics viktigaste princip när det gäller att erbjuda nya och innovativa lösningar inom kosttillskott, så att ditt välbefinnande alltid kan vara i toppform. Forskningen handlar främst om hur vi kan använda naturens växtmolekyler för att öka funktionaliteten i våra kroppsceller så att vi kan hålla oss unga, friska och i form.

New Nordic har ett sortiment som omfattar kosttillskott för hår, hud och naglar, klimakteriet, syn, hörsel och rörlighet samt utrensning, matsmältning och viktkontroll.

New Nordic - Vitalitet

Hemligheten bakom alla New Nordics kosttillskott, i denna serie, är att de tillför kroppen specifika näringsämnen som kan bidra till att öka människans vitalitet. De flesta människor vill ge sin kropp den bästa utgångspunkten för att hålla sig frisk, och därför undersöker New Nordic naturens förmåga att hjälpa till och upprätthålla styrka och vitalitet.

Ingredienserna i New Nordics vitalitetserie är speciellt utvalda för att hjälpa till att aktivera specifika celler i kroppen, till exempel ögon- eller hjärnceller. Bland annat den ursprungliga ögontabletten Blue Berry Plus Ögonvitamin, som ger näringsämnen till ögat som bidrar till normal syn. Blue Berry Eye Vitamin från New Nordic har snabbt blivit ett dagligt kosttillskott som används av många människor. Detsamma gäller deras ikoniska Active Liver-tillskott, där mjölktistel bidrar till att upprätthålla en normal leverfunktion och kolin bidrar till att upprätthålla en normal ämnesomsättning.

New Nordic - Slank och livsstil

Om du vill ha hjälp med att komma igång med en hälsosam livsstil kan New Nordic hjälpa dig med det.

I detta sortiment hittar du Fat Burner, som med sitt innehåll av yerba mate stöder viktkontroll, och cholin bidrar till normal fettmetabolism i kombination med hälsosamma matvanor.

Om du vill ha hjälp med den dagliga utrensningen kan BioDrain bidra till detta. Med en kombination av kronärtskocka och mjölktistel stödjer BioDrain levern och dess renande funktion.

New Nordic - Beauty in & out

På New Nordic fokuserar man på att vårda skönheten både på insidan och utsidan. Det är därför New Nordic har utvecklat kosttillskott och hudvård som använder aktiva ingredienser för att nå in i de djupare lagren och arbeta. Att använda kosttillskott och hudvård är ett bra sätt att ta hand om din hud, ditt hår och dina naglar både på insidan och utsidan.

I New Nordics skönhetssortiment ingår det prisbelönta kosttillskottet Hair Volume, som bidrar till att bibehålla ett normalt hår med bland annat biotin och zink.

Om du vill ha mer fokus på din hud hjälper Collagen Filler till att förbättra hudens fasthet och elasticitet samt minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.