Imedeen Tan Optimizer - 60 tabletter

1
Se alla produkter från Imedeen
Varunummer: 511

Imedeen Tan Optimizer - förbereder din hud för solen

Imedeen Tan Optimizer är en tablett som hjälper till att förbereda huden för sol. Det är perfekta sättet att komplettera sommarens skönhetsvård med och ge huden extra vård inifrån när du ska vistas i solen - hemma eller på semester. 

Imedeen Tan Optimizer tabletter A, C och E-vitaminer, innehåller en unik blandning av karotenoider, inklusive lykopen, betakaroten och lutein som naturligt arbetar från insidan för att förbereda huden för sol och skyddar cellerna från oxidativ stress som orsakas av UV-ljus.

För optimal användning, rekommenderas att börja med Imedeen Tan Optimizer en månad innan huden utsätts för solexponering.

Dosering och användning:

Vuxna:
1 tablett dagligen.

OBS: Kom ihåg att Imedeen Tan Optimizer tabletter varken har en brun-utan-sol effekt eller ersätter användningen av solskydd. Använd därför alltid kräm eller lotion med lämplig solskyddsfaktor när du vistas i solen.


Innehåll: 60 tabletter

1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Lutein

3

mg

-

Lykopen

3

mg

-

Vitamin A (RE) (100% som betakaroten)

333

µg

42%

Vitamin E (α-TE)

10

mg

83%

C-vitamin

45

mg

56%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroximetylcellulosa), L-ascorbinsyra, Stärkelse, D-alfa-tocopherol glukossirap, Ytbehandlingsmedel (polydextros, talk), Förtjockningsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa), Antiklumpningsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), Lutein, Lycopen, Betakaroten, Vegetabiliska oljor (kokos, palmolja), Färgämne (järnoxider, kalciumkarbonat)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Imedeen
Varunummer: 511

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.