Imedeen Tan Optimizer - 60 tabletter

1
Se alla produkter från Imedeen
Varunummer: 511

Gör dig redo för sommaren inifrån!

Imedeen Tan Optimizer är en tablett som hjälper till att förbereda huden för sol. Det är perfekta sättet att komplettera sommarens skönhetsvård med och ge huden extra vård inifrån när du ska vistas i solen - hemma eller på semester. IMEDEEN Tan Optimizer tabletter A, C och E-vitaminer, innehåller en unik blandning av karotenoider, inklusive lykopen, betakaroten och lutein som naturligt arbetar från insidan för att förbereda huden för sol och skyddar cellerna från oxidativ stress som orsakas av UV-ljus.

För optimal användning, rekommenderas att börja med IMEDEEN Tan Optimizer en månad innan huden utsätts för solexponering.

Innehåll: 60 tabletter

Innehåll per dagsdos, 1 kapsel:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Lutein

3

mg

-

Lykopen

3

mg

-

Vitmain A

1000

mcg

125

Vitamin C

45

mg

56

Vitamin E

10

mg

83

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa, tvärbunden natriumcarboxymethylcellulosa), Vitaminer (vitamin C, vitamin E, vitamin A), Stärkelse, Glukossirap, ytbehandlingsmedel (hydroxypropyl cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum), Antiklumpningsmedel (silciumdioxid), Lutein, Lycopen, färgämnen (jernoxider, titandioxid)

Ursprungsland: Italien
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.