Colpropur vanilj - 300 g

1
Se alla produkter från MaxiPharma
Varunummer: 36049

Colpropour Vanilj - till din hud, muskler samt leder

Kollagen är en viktig substans i kroppen. Det finns i hud, skelett och brosk.
Vår kropp producerar kollagen. Tyvärr minskar kroppens förmåga att producera kollagen med åldern. Redan från 25-årsdagen börjar kroppen producera mindre och mindre kollagen. Det är bland annat därför rynkorna visar sig och vi börjar långsamt se äldre ut.

Colpropur innehåller rent kollagen samt vitamin C. Vitamin C är tillsatt eftersom det hjälper till ett bra upptag av kollagen.
Man kan t.ex. få kollagen genom att äta hela kycklingen, dvs även hud, brosk och ben. Men det finns väldigt få som tycker att det är en bra idé och kroppen har också svårt att absorbera kollagen på det sättet. Kollagenmolekylen är mycket lång och är därför svår att absorbera. Men genom att hydrolysera kollagen, blir det till mindre enheter som kroppen kan använda som byggstenar där det behövs, speciellt i hud, brosk och skelett.

Colpropur bidrar till underhållet av MUSKELMASSA och normal BENSTOMME. Vitamin C bidrar till den normala bildningen av kollagen, som är viktigt för normal funktion hos SKELETT, BROSK, TANDKÖTT, HUD och TÄNDER.
 
Finns i två varianter:
Colpropur med neutral smak, 300 g.
Colpropur med vaniljsmak, sötad med steviaglykosider, 300 g.

Daglig dos

Daglig dos för Colpropur är 10 g. En måttsked ingår. Colpropur omrörs i mjölk, sojadryck, havredryck eller andra vegetabiliska drycker, eller i kaffe, kakao, yoghurt, milkshake, te, juice eller andra drycker man vill ha.

Innehåll: 300 g

10 gram innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Hydrolyserad kollagen

10

gram

-

Vitamin C

25

mg

31%

Ingredienser:

Hydrolyserad kollagen, Vitamin C, Sötningsmedel (stevioglykosider), Vaniljarom

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.