VitaCare C-butin Tranbär - 100 st

1
1
1
Se alla produkter från VitaCare
Varunummer: 36376

Vitacare C-butin är baserat på tranbärsextrakt med C-vitamin, som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion

Tranbär är en krypande, vintergrön dvärgbusk med små, glansiga blad och rosa blommor. Bären har en bitter, syrlig smak och har traditionellt använts oftast till juice och sylt. Bären har ett naturligt högt innehåll av det naturliga konserveringsmedlet, bensoesyra.

VitaCare C-butin är ett kapselbaserat kosttillskott baserat på tranbärsextrakt med C-vitamin, som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion. Kapselskalen består av vegetabilisk hydroxipropylmetylcellulosa, vilket gör tillskottet lämpligt för veganer.

Egenskaper:

  • C-vitamin hjälper till att upprätthålla ett normalt immunsystem
  • Vegan kosttillskott

Dosering:

6 kapslar dagligen, som kan tas omedelbart före sänggåendet eller fördelat med 2 kapslar 3 gånger dagligen. Kapslarna kan sväljas hela, eller innehållet kan tömmas och röras om i ett glas vatten eller annan vätska och drickas.

Förvaring:
Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

Innehåll: 100 kapslar

6 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Tranbärextrakt

1800

mg

-

Vitamin C

600

mg

750%

Ingredienser:

Tranbärsextrakt (vaccinium macrocarpon), Askorbinsyra, Kapselskal (hydroxypropylmethylcellosa), Konsistensmedel (magnesiumsalter av fettsyror)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.