VitaCare

13 Produkt(er)

Vitacare - Växtbaserade läkemedel, vitaminer och kosttillskott

Så gott som alla upplever någon gång att ett kosttillskott är vad som krävs för att få lite energi. Vitacare har utvecklat sina kosttillskott med kvalitet och hälsa för ögonen, så att du kan hitta exakt det som kan bidra till vad du är i behov av eller saknar.

I sortimentet från Vitacare hittar du allt från kosttillskott och multivitaminer till växtbaserade läkemedel.

Vad är Vitacare?

VitaCare är en produktserie från JemoPharm, som består av kosttillskott och växtbaserade läkemedel. Produkterna riktar sig till människor i alla åldrar och har utvecklats med särskilt fokus på hållbarhet och miljö. Därför erbjuds du enbart några av de allra mest exklusiva, rena och naturbaserade tillskotten.

Sortimentet kan delas in i följande grupper:

  • Vitacare Multivitaminer, tuggbara multivitamintabletter
  • Vitacare Mama, för både ammande och gravida kvinnor
  • Vitacare Kosttillskott, ingefära, vitlök, selen, tranbär, humle och baldrian
  • Vitacare Växtbaserade läkemedel, Glucosamin, Vitabutin med Tranbär och Tempelträd med Gingko Biloba

VitaCare är också känt för sina depåtabletter. Tabletterna löses långsamt upp i magen och frigör därför sitt innehåll under längre tid. Vitacare C-Long är en mycket populär depåtablett, som med sitt C-vitamininnehåll bidrar till immun- och nervsystem.

Vitacare - En naturlig väg till hälsa och sundhet

Det är många som drabbas av sömnproblem och ett försvagat immunsystem i samband med stressen i vardagen. Andra vanliga åkommor som många drabbas av är urinvägsinfektion - och oavsett vilka hälsobekymmer du har, erbjuder Vitacare produkter som kan hjälpa din kropp att komma i balans.

De olika kosttillskotten har alla ett naturligt innehåll som kan bidra till att förebygga, skydda och behandla (gäller endast växtbaserade läkemedel) kroppens olika delar och processer naturligt - allt för att du ska bli den optimala och förbättrade versionen av dig själv, oavsett var du befinner dig i livet.

Kundernas favoriter

Bland våra kunders favoriter hittar du:
Vitacare Tranbär stark, ett naturligt och starkt innehåll av tranbärsextrakt.

Vitacare Mama Ammande, skräddarsytt för dig som ammar. Det innehåller näringsämnen som bidrar till precis vad du och ditt barn behöver.

På Med24.se har vi ett stort sortiment av kosttillskott från det erkända varumärket Vitacare. Du kan hitta exakt det tillskott som passar dig och dina behov, och de kosttillskott som kan bidra till din familjs hälsa och sundhet. Vi har sett till att du kan köpa dessa när som helst till konkurrenskraftiga priser.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.