SylliFlor Vanilj - 200 g

1
Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 7335

SylliFlor Vanilj - loppfröskal med fin smak av vanilj

SylliFlor Vanilj är ett fiberrikt och välsmakande kosttillskott tillverkat av loppfröskal. SylliFlor är spröda loppfröskal som inte ger en klibbig känsla i munnen som man annars kan uppleva. Med dagligt intag av SylliFlor Vanilj får du snabbt och enkelt ett extra tillskott av kostfiber. Loppfröskal sväller genom samtidigt intag av vätska och fyller i magen och tarmarna vilket stimulerar tarmrörelserna och därmed hjälper för en jämn och regelbunden tarmtömning.

Denna variant av SylliFlor har en söt vaniljsmak - produkten finns även med andra smaker: naturel, malt, kakao, äpple och kanel samt i två varianter med tillsatt kalcium respektive råmjölk - du kan hitta alla produkter från SylliFlor precis här!

Dosering och användning:

Vuxna och barn över 12 år:
6 gram (ca 2 tsk) 1-3 gånger dagligen.

SylliFlor Vanilj är lätt att få i sig och smakar gott. Du kan t.ex. ta SylliFlor som strö på yoghurt eller skyr, röra ut pulvret i vätska (t.ex. i en läcker smoothie) eller äta det som det är. Det är dock viktigt att du dricker 1-2 glas vätska (2-4 dl) samtidigt med att du tar SylliFlor.

OBS!
Eftersom SylliFlor minskar passagetiden i tarmen kan det påverka absorptionen av läkemedel. Därför rekommenderas det inte att ta SylliFlor samtidigt som ditt läkemedel, utan att ta det minst 1 timme före eller 2 timmar efter.

Man ser ofta att ett ökat intag av kostfiber kan orsaka obehag inledningsvis i form av luft i magen. Därför rekommenderas att börja med halva dosen och sedan gradvis öka mängden. Om obehag uppstår försvinner de vanligtvis efter några dagars regelbunden användning.


Innehåll: 200 g

6 g innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Kostfibrer

4,0

gram

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Loppfröskal (Plantago ovata Forssk.) 73%, Socker, Kokosolja, Resistent stärkelse, Arom, Antioxidant (rosmarinextrakt)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 7335

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.