SylliFlor Kakao - 250 g

1
Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 47064

SylliFlor Cocoa - loppfröskal med en härlig smak av kakao

SylliFlor Cocoa är ett utsökt, krispigt och välsmakande fiberrikt kosttillskott framställt av loppfröskal. SylliFlor är krispiga, spröda loppfröskal och ger inte den klibbiga känslan i munnen som du annars skulle kunna uppleva. Genom att inta SylliFlor kakao dagligen får du lätt och enkelt ett extra tillskott av kostfiber. Loppefröskal sväller genom samtidigt intag av vätska och fyller magen och tarmarna, vilket stimulerar tarmrörelser och därmed bidrar till en mjuk och regelbunden tarmrörelse.

SylliFlor finns också i flera olika smaker: naturligt, vanilj, malt, äpple och kanel samt i två sorter med tillsatt kalcium respektive råmjölk - du hittar alla produkterna här hos oss på Med24.

Dosering och användning:

Vuxna och barn över 12 år:
6 gram (ca 2 rågade tsk) 1-3 gånger dagligen.

SylliFlor Kakao är lätt att ta och smakar utmärkt - du kan inta det som strössel (på t.ex. yoghurt eller skyr), röra ner i vätska (t.ex. smoothies) eller så kan du ta det direkt som det är på en sked. Det är dock viktigt att du också dricker 1-2 glas vätska (2-4 dl) tillsammans med SylliFlor.

Obs!
Eftersom SylliFlor minskar passagen i tarmen kan det påverka absorptionen av läkemedel. Därför rekommenderas det inte att ta SylliFlor samtidigt som läkemedel, utan att ta det minst 1 timme före eller 2 timmar efter.

Man ser ofta att ett ökat intag av kostfiber kan orsaka obehag i form av luft i magen. Därför rekommenderas att börja med halva dosen och sedan gradvis öka dosen. Om besvär uppstår försvinner de vanligtvis efter några dagars regelbunden användning.

Innehåll: 250 gram

6 g innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Kostfibrer

3,7

gram

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Loppfröskal (Plantago ovata Forssk.) 65%, Socker, Kakaopulver 8%, Kokosolja, Resistent stärkelse, Arom, Antioxidant (rosmarinextrakt)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 47064

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.