NDS Probiotic Performance 6 - 100 g

NDS Probiotic Performance med 6 utvalda bakteriestammar Med24.se
Se alla produkter från NDS
Varunummer: 10993

NDS Probiotic Performance med 6 utvalda bakteriestammar

Detta NDS-tillägg består av bra tarmflora-bakterier i pulverform. NDS-probiotiska produkter är så naturidentiska som möjligt, så att tarmflorabakterierna som du tillför liknar de som redan finns i kroppen. Produkten tillverkas på ett naturidentiskt sätt genom BioAktiv-tekniken så att upptagningen blir högre. På detta sätt kommer du att dra fördel av tillskottet naturligt.

Mag-tarmbakterier hjälper till att upprätthålla ett normalt tarmsystem och bidrar till en funktionell matsmältning. De gör sker genom att byta ut dåliga bakterier mot goda. Detta pulver innehåller 6 noggrant utvalda bakteriestammar, som bidrar till en fördelaktig effekt för magen. En dos av produkten innehåller upp till 15 000 000 000 fördelaktiga bakterier.

För att säkerställa optimal performance under träning bör tarmsystemet fungera normalt så att du undviker stress och överkänslig mage.

Dosering:

Rekommenderad daglig dos är 1 tsk som tas efter behov.

Produktens aktiva bakterier återupplivas genom att blandas med vatten. Blanda därför dosen med ett glas vatten (som inte är för kallt) och låt stå i 15 minuter innan du dricker den. Tillskottet är bäst att ta på tom mage.

Produkten ska förvaras svalt och torrt.

Egenskaper:

  • Skonsam för magen
  • Innehåller inga kemiska eller syntetiska tillsatser
  • Är aktiv länge
  • Kräver inte en hög dos tack vare det höga upptaget
  • Vegan och vegetarian

Innehåll: 100 g

Ingredienser:

Majsstärkelse, Maltodextrin, Mineraler:, Enzymer (amylase), Utvalda bakteriestammar:, B.lactis 52, Lactobacillius brevis 63, E. faecium, Lactobacillius casei 56, Lactobacillius salvarius 24, Lactococcus lactis

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.