NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 100 g

NDS Probiotics PANDA-2 - Kosttillskott med naturliga mag-tarmbakterier i pulverform Med24.se
Se alla produkter från NDS
Varunummer: 5149

NDS Probiotics PANDA-2 - Kosttillskott med naturliga mag-tarmbakterier i pulverform

NDS är specialist på probiotiska kosttillskott - Probiotic Panda 2 bidrar med goda och gynnsamma tarmbakterier till kroppen på det mest naturliga sättet. Produkten hjälper till att upprätthålla en normal matsmältning och ett optimalt tarmsystem.

NDS framställer sina produkter genom en unik BioActive-teknik, vilket innebär att näringsämnen utvinns direkt från växter innan de tillförs din kropp. Deras mål är att producera naturidentiska produkter så att kroppen känner igen dem. På detta sätt har deras tillskott ett högre upptag eftersom kroppen känner igen de naturliga ämnena. För att produkterna ska vara naturliga är ingredienserna inte  genmanipulerade och innehåller inte kemiska och syntetiska tillsatser.

Det är viktigt att upprätthålla ett sunt tarmsystem med god tarmflora för att absorbera så många näringsämnen från kosten som möjligt.

Probiotic Panda:
Detta tillskott bidrar till tarmsystemet och immunsystemet. Pulvret innehåller 7 noggrant utvalda bakteriestammar och 1 tsk produkt kan innehålla upp till 15 000 000 bakterier.

Dosering:

Det rekommenderade dagliga intaget för vuxna och barn är 1 tsk.

Kosttillskottet är i pulverform och aktiveras med hjälp av vatten. Blanda 1 tsk produkt med vatten i ett glas (inte iskallt) och låt dra i 15 minuter. Probiotic Panda verkar bäst på tom mage och du kan därför ta de när du går och lägger dig.

Prova också Probiotic Panda 1 med bara 5 bakteriestammar.

Egenskaper:

  • Kräver bara en låg dosering
  • Verkar under lång tid
  • Använder naturens eget leveranssystem av näringsämnen
  • Högt upptag
  • Inga kemiska tillsatser
  • Är skonsam mot magen

Innehåll: 100 g

Ingredienser:

Risstärkelse, Maltodextrin, Mineraler:, Enzymer (amylase), Utvalda bakteriestammar:, B.lactis 52, Lactobacillius acidophilius 37, B.infantis, Lactobacillius casei 56, Lactocouccues lactis 19, Lactocouccues lactis 5l8, L.lactis

Ursprungsland: England
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.