Urizal One - 90 st

1
Se alla produkter från Mezina & Urizal
Varunummer: 626

Urizal ONE - 90 st

1 kapsel Urizal ONE per dag innehåller helt nytt standardiserat ingefärsextrakt MZ 2005. Urizal ONE har för första gången lyckats framställa ett ingefärspreparat som trots sitt höga standardiserade innehåll av verksamma ämnen är både milt och skonsamt för magen - och du bara behöver ta 1 kapsel per dag.

Med hjälp av en extremt mild extraktion, har det naturliga komplexet och förhållandet mellan den aktiva substansen bibehållits.
Urizal ONE innehåller samma höga mängd av aktiv substans i varje kapsel och består av DuoComplexsystemet som är den unika sammansättningen av ingefära och bovete, vilket ger Urizal dess goda verkan.

Användning
Urizal Flex bidrar till normal funktion av flexibilitet och rörlighet i lederna. Det är en förväntad verkningstid på 2-3 månader innan resultatet visar sig.

Dosering: (vuxna)
En kapsel dagligen. De första 2-3 veckorna kan med fördel konsumeras 2 kapslar dagligen. Tas med ett glas vatten till måltid.

1 tablett innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Ingefäraextrakt (20% gingeroler)

69

mg

-

- motsvarande ca 900 mg ingefärarot/tabell

-

-

-

Boveteextrakt

25

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fyllnadsmedel (dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulosa, siliciumdioxid, magnesiumsalter av fettsyror och talkum), Majsstärkelse, Ingefärsextrakt (Zingiber officinale Roscoe), boveteextrakt (Fagopyrum esculentum Moench), Ytbehandlingsmedel (Anionisk methacrylat copolymer och triethylcitrat)

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Mezina & Urizal
Varunummer: 626

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.