Beauté Pacifique Scars & Stripes Creme - 100 ml

Beauté Pacifique Scars & Stripes Creme - 100 ml
Se alla produkter från Beauté Pacifique
Varunummer: 6713

Produktbeskrivning

Beauté Pacifique Scars & Stripes Creme kan användas både förebyggande och som behandling av hudbristningar och ärr

Beauté Pacifique Scars & Stripes används förebyggande och som behandling av ärr och bristningar. Krämen verkar djupt i in i huden med fyra aktiva ingredienser, som på olika sätt förebygger och minskar rodnad samt normaliserar strukturen så att ärr och bristningar blir mindre synliga.

Scars & Stripes innehåller tre olika typer av aktivt vitamin A, som föryngrar och mjukar upp huden med en kraftfull anti-agingeffekt för bättre motståndskraft och jämnare hudyta.

Bra för:

  • Förebygger och behandlar bristningar och ärr
  • Anti-age

Egenskaper:

  • Bekämpar bristningar och ärr
  • Gör huden mer elastisk
  • Anti-Age
  • Minskar rodnad och gör huden mer motståndskraftig

Huvudingredienser och deras effekt:

Skvalan verkar som effektiv "transportrör" för A-vitaminer och andra fettlösliga, aktiva beståndsdelar. Brist på skvalan i huden leder till för tidigt åldrande såsom torrhet och brist på elasticitet.

Vitis vinifera / Grape Seed Oil (en speciell chilensk olja som innehåller en viss mängd resveratrol och en stor del Procyanidin). Resveratrol och Procyanidin kan fördröja åldersprocessen och förlänga cellernas liv - och alltså hålla huden ung och fräsch längre.

Pseudoalteromanoas Ferment Extract bekämpar olika orsaker till bristningar: skyddar bindväv från nedbrytning, hjälper till att återställa brutna extra-cellulära vävnadskomponenter, minskar rodnad, har en sårläkande effekt och minskar interna muskelspänningar i spänd hud.

Centella Asiatica främjar sårläkning och återställer kollagen- och elastinstruktur hos ärrvävnad. Reducerar rodnad. Främjar återuppbyggnad av lokaliserad, reducerad hudtjocklek, som i ärrvävnad.

Kransborre och Palmitoyl Tripeptid-5 stimulerar regenerering av förlorat kollagen / elastin och återuppbygger strukturen av extra-cellvävnad. Verkar uppstramande och normaliserar ärrvävnads elasticitet. Minskar rodnad.

Tokoferol är en källa av vitamin E, verkar som en naturlig fuktgivare, som också reducerar fina linjer och rynkor.

Retinylpalmitat är en källa till stabilt vitamin A, som är formulerad för att förbli mycket aktiv - både under förvaring och när den appliceras på huden. Inkapslad i nanometerstora skvalandroppar kan vitamin A verka genom huden i mängder som är tillräckliga för att hudens egna celler ska stimuleras och återställa förlorad kollagenfiberstruktur. Detta minskar rynkor och fina linjer, hela hudlagrets struktur föryngras. I den patenterade kombination med skvalan har vitamin A en unik anti-aging effekt.

Retinylpropionat är en tredje mycket stabil typ av vitamin A som har en starkt anti-aging effekt, och stabiliserar de andra typerna av vitamin A, så att den totala effekten förstärks betydligt.

Rooibos extrakt (Aspalathus Linearis) kommer från den sydafrikanska växten Aspalathus Linearis, som i Sydafrika är känd som den naturprodukt som rekommenderas för torr och irriterad hud. Vetenskapliga studier av effekterna har lett till att kunskapen om Rooibos sprids över hela världen.

Användning:

Beaute Pacifique Scars & Stripes masseras in i huden direkt på och runt problemområdet - både morgon och kväll. Kan även användas i förebyggande syfte.

Innehåll: 100 ml

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.