Aloe Vera Creme - 500 ml

1
Se alla produkter från Avivir & Avivir Aloe Vera
Varunummer: 365

Avivir Aloe Vera för mycket torr hud

Avivir Aloe Vera Creme passar speciellt för:

  • normal, torr och känslig hud
  • som ansiktscreme till både dag och natt, även på hösten och vintern då den verkar skyddande men samtidigt låter de få solstrålar komma igenom och bilda livsviktigt D-vitamin
  • 24-timmars bodycreme, den styrker och bygger upp huden
  • mjukgörande, stärkande och uppbyggande av huden
  • trött, väderbiten och solskadad hud
  • Aftersun

Avivir Aloe Vera Creme 500 ml verkar på ungefär samma sätt som Avivir Aloe Vera Lotion 90, men den är speciellt utvecklad till personer med mycket torr hud. Cremen är en såkallad olja i vatten emulsion. Det betyder, at det är den aktiva Aloe Veran, som först når huden för att därefter tränga in i huden och lindra. Det höga innehållet av vegetabiliska oljor ( jämfört med Lotion 90) gör cremen speciellt passande till normal, torr och känslig hud. Oljorna stöttar och bidrar till hudens egen fettproduktion samtidigt som den tillför huden de vitala aktiva ämnen som Aloe Veran innehåller.

Avivir Aloe Vera Creme innehåller ren borago-olja, som är rik gammalinolensyre – också kallat GLA. GLA är känt för sin återuppbyggande och stimulerande effekt på hudcellerna. Cremen innehåller också rent sheasmör från sheanöten. Sheasmör har mjukgörande och skyddande egenskaper.

Avivir Aloe Vera Creme är framställd utan att vara uppvärmd, så alla hudvårdande, återuppbyggande och fuktighetsbevarande egenskaper i Aloe Veran bevaras.

Det höga innehållet (80%) av Aloe Vera Naturel i cremen stärker och bygger upp huden, reglerar syrabalansen och bevarar hudens fuktighet. Den gör också huden mer motståndskraftig mot UV-strålar från solen. Den fungerar dock inte som ett solfilter, vilket är extra vikigt under hösten och vintern då solstrålarna släpps igenom för att kunna bilda livsviktigt D-vitamin som vi har svårt att få nog av under vinterrmånaderna. Aloe Vera har en kylande återfuktande effekt på solskadad hud vilket gör den till en mycket välfungerande after sun för personer med torr och känslig hud. 

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Avivir & Avivir Aloe Vera
Varunummer: 365
Svanemärket Vegan Reg trademark
Svanemärket Vegan Reg trademark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.