Aloe Vera Creme, 150ml

1
Se alla produkter från Avivir & Avivir Aloe Vera
Varunummer: 127

Avivir Aloe Vera Kräm för mycket torr hud

 Avivir Aloe Vera Creme passar till:

- normal, torr och känslig hud
- ansiktscreme till både natt och dag - också höst och vinter, den ger skydd men samtidigt låter den solstrålarna komma igenom och bilda livsviktigt D-vitamin.
- 24-timmars bodycreme, som stärker och bygger upp huden.
- mjukgör, styrker och bygger upp huden.
- trött, väderbiten och solskadad hud
- aftersun

Avivir Aloe Vera Creme har ungefär samma effekt som Avivir Aloe Vera Lotion 90, men den är utvecklad till personer med mycket torr hud. Cremen är en såkallad "olja i vatten" emulsion. Det betyder, att det är den aktiva Aloe Veran, som först når huden för att därefter tränga in och lindra. Det högre innehållet av vegetabiliska oljor (jämfört med Lotion 90) gör cremen speciellt passande till normal, torr och känslig hud, då oljorna på ett naturligt sätt stöttar och supplerar hudens egen fettproduktion samtidigt som den tillför huden de vitala aktiva ämnena i Aloe Vera'en.

Avivir Aloe Vera Creme innehåller ren borago-olja, som är rik på gammalinoljesyra, GLA. GLA är känt för sin förnyande och stimulerande effekt på cellerna i huden. Cremen innehåller dessutom rent sheasmör från sheanöten. Sheasmör fungerar mjukgörande och skyddande på huden.

Avivir Aloe Vera Creme är framställd utan att bli uppvärmd så alla hudvårdande, förnyande och fuktighetsbevarande egenskaper bevaras.

Det höga innehållet (80%) av Aloe Vera Naturel i cremen styrker och bygger upp huden, regulerar syrabalansen och bevarar hundens fuktighet. Dessutom gör den huden mer motståndskraftig mot UV-strålning från solen. Den fungerar dock inte som ett solskydd, vilket är extra viktigt på hösten och vintern. Solstrålarne släpps igenom så kroppen kan bilda det livsviktiga D-vitaminet som är svårt att få tillräckligt av under vintern. Sist men inte minst kyler och lindrar det höga innehållet av Aloe Vera solskadad hud, vilket gör att Aloe Vera Creme också passar bra som after sun till personer med mycket torr hud.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Avivir & Avivir Aloe Vera
Varunummer: 127
Svanemärket Vegan Friendly
Svanemärket Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.