Garpro - 30 kapslar
Garpro främjar en god bakterieflora i tarmen.
Vår livsstil kännetecknas av ett hektiskt liv med stress, snabba måltider, för mycket kaffe, etc vilket i sin tur påverkar balansen i tarmfloran mellan nyttiga och skadliga bakterier. Balansen i tarmfloran påverkas också av vår fysiska kondition, allmänna hälsotillstånd och ålder. Balansen mellan nyttiga och skadliga bakterier i tarmen är avgörande för hur vi mår.
Garpro innehåller en kombination av 5 olika nyttiga mjölksyrebakterier, som stimulerar tillväxten hos nyttiga laktobaciller och allicin som är den aktiva substansen i vitlök. Tillväxten av nyttiga bakterier främjas. Dessa ingredienser samarbetar och främjar på olika sätt en god bakterieflora i tarmen och därmed en bra matsmältning.
Användning av Garpro ger inte obehaglig lukt.
Daglig dos: 1 kapsel
Dagsdos | Mängd | Enhet | DRI |
---|---|---|---|
Allisure allicin pulver |
275 |
mg |
- |
- varav ren allicin |
82,5 |
mcg |
- |
- varav oligofruktos |
112,5 |
mg |
- |
Inulin |
25 |
mg |
- |
Lactobacillus plantarum |
600 |
mio |
- |
Lactobacillus delbrueckii |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus acidophilus |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus rhamnosus |
37,5 |
mio |
- |
Bifidobacterium bifidum |
37,5 |
mio |
- |
- DRI ej fastställt
Mjölksyrabakterier, Oligofruktos, Hydroxypropylmethylcellulosa (kapsel), Inulin, Vitlöksextrakt (Allium sativum L.)
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.