Vitlök - Vitlökskapslar

Vitlök innehåller ett brett spektrum av vitaminer, mineraler och näringsämnen som är viktiga för kroppens funktioner. Det är därför vitlök har blivit särskilt populärt som kosttillskott. Läs mer om vitlökens egenskaper här!

14 Produkt(er)

Kosttillskott med vitlök

Vitlök som kosttillskott framställs huvudsakligen i form av vitlökskapslar som innehåller vitlökspulver. Vitlöken finns dock även som vitlökstabletter eller som vitlökselixir, dvs. i flytande form.

En bra kvalitet på vitlökstillskott är beroende av en skonsam tillverkningsprocess, eftersom de aktiva ämnena i vitlök bland annat är känsliga för värme. På Med24.se har vi därför tagit fram ett antal av de mest populära och bästa kosttillskotten som kan ge dig de aktiva ämnen och näringsämnen som finns i vitlök.

Vitlökens egenskaper

Vitlök innehåller ett brett spektrum av vitaminer och mineraler. Den innehåller också ämnet allicin, som tros vara den främsta anledningen till att vitlök kan ha flera positiva effekter på människor.

De olika vitlökstillskotten bidrar bland annat till

  • Immunförsvaret
  • Tarmfloran
  • Blodcirkulationen
  • Kolesterolnivåerna
  • Huden
  • Prestation

Våra kunder föredrar

Bland kundernas favoriter finner du:
Kyolic ,1 om dagen. Kapslarna bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer och till att du känner dig på topp hela dagen. Ämnena i tillskottet är både luktfria och vattenlösliga, vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem.

Garcin Vitlök. Vitlökstillskottet från Anjo innehåller både den aktiva substansen allicin och vitamin D3. Allicin har behandlats på ett mycket säkert sätt så att det har behållit sin stabila form. Garcin Garlic bidrar särskilt till immunsystemets normala funktion.

Natur-Drogeriet Candolic Vitlök är en kapsel som består av vitlökspulver från ojäst vitlök, som bidrar med vitlökens många egenskaper.

På Med24.se kan du köpa dina favorittillskott med vitlök snabbt, tryggt och billigt! 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.