Bio-Karnitin - 50 kapslar

Bio-Karnitin - 50 kapslar
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 4518

Bio-Karnitin - 50 kapslar

Pharma Bio-Karnitin-tillskott är en naturlig aminosyra som genom positiva effekter på cellulär energimetabolismen ger kroppen mer energi. Bio-Karnitin innehåller 250 mg ren L-karnitin i sväljvänliga och vegetabiliska kapslar.

    Bio-Karnitin innehåller 250 mg ren L-karnitin
    Lättsvalda vegetabiliska kapslar

Dosering:
1 kapsel dagligen för vuxna och barn från 11 år.

Mer om Bio-karnitin
Bio-Carnitin är vegetabiliska kapslar med 250 mg ren karnitin i varje. Produktionen av Bio-karnitin bedrivs under farmaceutisk kontroll av GMP-protokollet och Pharma Nord garantera kvaliteten. Du kan därför vara säker på att innehållet är liknande den som anges på förpackningen.
Bio-karnitin erhålls med hjälp av en unik tillverkningsprocess baseras på jäsning. Detta förfarande, som utgör den kvalitet varumärket Carnipure ™, är i stånd att producera L-karnitin på samma sätt som i naturen. Resultatet är rena, av identiska L-karnitin.

Vad är karnitin?
Karnitin är en icke-essentiell vattenlöslig aminosyra med liknande egenskaper som ett vitamin. Icke-essentiell innebär att kroppen själv under normala omständigheter kan producera karnitin i lever och njurar utifrån aminosyran lysin, med aminosyran metionin och vitamin C. Dessutom ingår järn,
vitamin B6, niacin i en mängd olika enzymatiska processer. Det är endast
L-formen av karnitin som kan användas av människor.

Vad gör karnitin?
Karnitin är en del av kroppens normala energiproduktion och fettmetabolism. Aminosyran har en positiv effekt på kroppens energiomsättning genom att hjälpa till vid transporten av långkedjiga fettsyror in i cellernas energiproducerande organ som kallas mitokondrier. Där förhindrar karnitin allmän trötthet. De mesta av kroppens karnitin finns i kroppens muskelvävnad och i hjärtmuskeln. Normal sädesvätska innehåller också karnitin. 

1 kapsel innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

L-Karnitin

250

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

L-carnitin-L-tartrat, Fyllnadsmedel: mikrokrystallinsk cellulosa, Kapselskal: hydroxypropylmethylcellulosa, Antiklumpningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror och siliciumdioxid, Färgämne: titandioxid

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.