Nani Præ+Probiotika, 60 kapslar

NANI Præ + Probiotics är ditt bredspektrumtillägg med mjölksyrabakterier och näringsrika ingredienser Med24.se
NANI Præ + Probiotics är ditt bredspektrumtillägg med mjölksyrabakterier och näringsrika ingredienser Med24.se
Nani Præ+Probiotika, 60 kapslar
Nani Præ+Probiotika, 60 kapslar
Se alla produkter från Nani
Varunummer: 36705

NANI Præ+Probiotika – mjölksyrabakterier för en mage i balans

NANIs Pre + Probiotics är ett bredspektrumstillägg med mjölksyrabakterier som är välgörande för din tarmflora. Den innehåller 0,5 miljarder livskraftiga mjölksyrabakterier per kapsel fördelade på 7 stammar, praktiskt och enkelt i en unik delayed relase kapsel. Denna unika kapsel ger ett försenat frisläppande och är utvecklad för att först utlösa innehållet där det gynnar, nämligen i tarmarna. Fördelen med detta är att magsyra inte förstör innehållet. Kapseln är tillverkad av cellulosafibrer och är vegetabilisk.

Som något helt unikt innehåller Nani’s probiotika-tillskott också prebiotika. Detta innebär att mjölksyrabakterierna är inkapslade tillsammans med ett litet "matpaket" med fibrer och goda näringsämnen för deras förökning och överlevnad i tarmen. I kombination med den unika kapseln får du därför ett tillskott som är extra effektivt.

Bra matsmältning är grunden för hälsa och välbefinnande

Det är bra att vårda tarmfloran med både grön och fiberrik kost samt goda mjölksyrabakterier. Mycket forskning görs på om huruvida  bakteriesammansättningen i våra tarmar påverkar vår hälsa och det finns mycket som tyder på att en varierad tarmflora med goda probiotiska stammar kännetecknar god matsmältning och därmed också vår allmänna hälsa. Faktum är att upp till 70% av vårt immunförsvar sitter i våra tarmar, eftersom det är här vår kropp först möter på utifrån kommande element. Dessutom är en väl fungerande tarmflora nödvändig för ett optimalt utnyttjande och omsättning av våra näringsämnen och inte minst för vårt välbefinnande i vardagen.

Nani’s Præ+Probiotika för dagligt stöd eller återuppbyggnad av tarmfloran

Ta Nani's Præ+Probiotika som ett dagligt stöd för den goda tarmfloran eller använd det aktivt som ett återuppbyggande tillskott vid matsmältningsproblem. Vi vet alla hur mycket en besvärad eller överaktiv matsmältning påverkar vårt liv och välbefinnande och om du till exempel har varit utomlands och fått dålig mage eller vid antibiotikabehandling kan ett probiotika tillskott vara en riktig bra idé och god hjälp till att få magen i balans igen.

Lämplig för vegetarianer och veganer.

Dosering och användning:

Vuxna och barn från 11 år: 1-2 kapslar dagligen

Intas på kvällen med ett glas vatten före sänggåendet för optimal effektiv och verkan i tarmen.

TIPS: För dagligt underhåll rekommenderas 1 kapsel dagligen av Nani's Præ+Probiotica, medan det för matsmältningsproblem eller efter avslutad antibiotikabehandling rekommenderas att ta 2 kapslar dagligen som en kur i ca 1 månad.


Innehåll: 60 kapslar

2 kapslar innehåller:

1

fordelt på 7 forskellige stammer.

gram

Ingredienser:

, Vegetabiliskt protein, Mineraler (magnesium, kalium), mjölksyrabakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), Enzym (amylase), Vaniljpulver, Mangan, Vegetabilisk kapsel

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvara utom räckhåll för barn.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.